2789

انشالله بزاره

شما اشتراک الماس داری 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پارسال که شروع از مهر داشتاینا خیلی بدرد نمیخورن، باز استادا میگن جلسه های قبل رو نگاه کنین

وای خب خیلی عقب می‌مونم من مرداد ثبت نام کردم ولی نه اولاش ۱۵ مرداد ثبت نام کردم تا انتخاب استاد اینا هم شد ۱۶ مرداد بعد اومدم شروع از تیر دیدم وقت گذاشتم دیدم نمیرسم رفتم شروع از مرداد دیدم بازم نمیرسممممم

خودت باش با وجدانی بیدار💗🥹🎀

وای خب خیلی عقب می‌مونم من مرداد ثبت نام کردم ولی نه اولاش ۱۵ مرداد ثبت نام کردم تا انتخاب استاد این ...

من واسه یه درس عقب بودم 

رفتم شروع از مرداد رو ببینم دیدم استاد گفت که باید برین جلسه های قبل رو ببینین چون اونجا بیشتر سوال حل کردم و اینا

ولی میتونی برسی 

میبینم که جمع جمع نخبه هاست 🫪

اره

من شروع از مرداد دیدم خوب نبود خلاصه خلاصه بود

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

رحمانی هم همینطور

رحمانی برا فیزیکه؟ من با شجاعی گرفتم ببین من تیر ماه نصفش رو دیدم اینطوری نیس کامل ندیدم ولی گفتم بقیه رو شروع از مرداد ببینم استاد زیست که کامل گفت 

آره فیزیکهاستاد زیستت فرهمنده؟

اره عالیه کامل درس داد حتی نکات بیشتر هم گفت منی که تیر و مرداد رو دیدم مقایسه کردم ولی بقیه استاد ها زیاد وقت نزاشتن برا شروع از مرداد انگار حالا هنوز ندیدم