2777
2789

سلام لطفاً کمکم کنید من نمیدونم دیگه چی کار کنم

مدت زیادیه پدرم سر موضوعات الکی با مامانم جنگ و دعوا به پا می‌کنه 

سر غذا ,  سر کلاس داداشام ، سر همه چی ...

منم کنکوریم امسال خودم درس دارم کارم هر روز شده گریه و اعصاب خوردی 

توی شهر غریب زندگی میکنیم 

الان مامانم گفت من میرم یه چند روزی فکرامو بکنم قصدش طلاقه به خدا همش کارمون شده گریه 

همین الان که دارم می‌نویسم قلبم سنگینه و گریه میکنم 

کمکم کنین لطفا چی کار کنم 

میخوام از خونه فرار کنم برم توی پارک درسمو بخونم 

از اون ورم کنکورم رو چی کار کنم 

زندگیم به گند کشیده شده

قصدش طلاق نیست

میره که هم خودش اروم شه هم بابات به خودش بیادـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط بشین ب آینده ات فک کن و درستو بخون ..هیچ کاری از دست برنمیاد..اخرش اونا هر کاری بخوان بکنن میکنن..تهش این تویی ک اگر از برنامه هات عقب بمونی میگن میخواستی کار خودتو بکنی..پس لطفا فقط الان ب آینده ات فک کن 

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

طلاق نمیگیرین عزیزم 

اگر این جور بود تا حالا شده بود 

شما غصه نخور گل 

برمیگردن 

مواظب خودتون برادرت باش 

تا وضعیت درست بشه 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

درست رو تو کتابخونه بخون و کارای خونه رو بین خودت و داداشات تقسیم کن

به مامانت بگو اول چند جلسه مشاوره برین شاید مشکلتون حل بشه

بعد به طلاق فکر کنید 

چون زندگی ما هم این وسط درگیره 

طلاق رو بذارین راه آخر

انشاالله که تهش خیره.

حالا وقتی دوتا ادم کنار هم نمیتونن با آرامش زندگی کنن بهتره جدا باشن که هر کدوم به آرامش برسن.

امیدوارم بهترین تصمیم گرفته بشه تا در نهایت همه در ارامش باشن.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
قصدش طلاق نیستمیره که هم خودش اروم شه هم بابات به خودش بیادـ

فکر نکنم به خودش نمیاد 

بدبختمون کرد 

ما رو آورد توی شهر غریب ، خانواده مامانمو همه از رومون زد 

طوری که الان با خالم قطع ارتباطیم سر دشمنی