2777
2789
عنوان

بچه ها چیکار کنم

62 بازدید | 6 پست

بچه ها ۲۸ سالمه خیلی تنهام هیچکی تو زندگیم نبوده تا الان و نیست خیلی احتیاج دارم به حضور کسی تو زندگیم دوستام همه اکثرا متاهلن یا یکیو دارن فقط منم که تنهام وقتی جمعیم همه از دوست پسراشون میگن ولی من حرفی ندارم واسه گفتن .این قضیه باعث شده اعتماد به نفسم خیلی بیاد پایین امروز دو تا از فامیلامون اینجا بودن ۷،۶ سال از من کوچیک ترن داشتن از اینکه دوست پسراشون چقد هواشون رو داره میگفتن خیلی دلم شکست از خدا.واقعا حس دوست نداشتنی بودن همش دارم .چرا خدا کمکم نمیکنه( شاغل و دانشجوام نگید لطفا تو اجتماع باش)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ینی واقعا راضی ب دوس پسر نیستی شاید ب خاطر خدا یا اعتقاد و پاک بودنت میخای درست و سالم زندگی کنی ولی ...

دلم می‌خواد یه آدم درست بیاد تو زندگیم باهاش آشنا شم و ازدواج کنم

دلم می‌خواد یه آدم درست بیاد تو زندگیم باهاش آشنا شم و ازدواج کنم

برو دنبال دلت.. چله بگیر ترک گناه و امام زمان ب نظرم تو این مورد دست گیری میکنه براش صدقه بده و هدیه کن بهش بخاه برات دعا چهارشنبه ها میتونی بری مسجد صاحب الزمان ب صورت روتین برو