2821
2789
عنوان

حمام پریودی

237 بازدید | 30 پست

کسی میدونه موقع مریود بریم حموم خوبه یا نه؟

من خونریزیم زیاده ی بسته هم استفاده میکنم ولی این ماه روز آخرای روز دوم رفتم، خونریزی کم شد.

میگن تنبلی تخمدان و کیست میاره؟ راسته؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین مشکلی نداره خب ولی نباید تو حمام بشینی باید بری دوش بگیری بیای حالا اون سه روز اول که زیاده رو نری بهتره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم در حد چند دقیقه سرپایی زیر دوش عالیه بدن را از خستگی و بی حالی خارج می‌کنه 

و تمیز و شاداب میشید هیچگونه مشکلی هم براتون پیش نمیاد 

در گذشته چون حمام نبوده در حوض حمام میکردند حوض کثیف میشده آب کاملا به ورودی واژن ارتباط مستقیم داشته 

دهانه رحم هم که در این ایام باز هست موجب عفونت و نجس شدن آب استخر و موارد دیگه می‌شده که منع کردند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

با عقل و منطق فکر کن 

دوش گرفتن چند دقیقه ای اونم ایستاده چه ضرری میتونه داشته باشه؟ 

چرا باید باعث کیست و .. بشه؟ 

من 43 سالمه و هیچوقت به خاطر پریود حمام رفتن رو ترک نکردم

خدا رو شکر تا حالا هم کیست نداشتم 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

راست که راسته 

ببین تو یه جایی از بدنت زخم بشه سرشم باز باشه 

نشه بخیه زد یا بخیه هم بزنی بلاخره نباید بهش آب بخوره دیگه درسته؟! همه اینو میدونن اگه آب بخوره عفونت میکنه رحم هم اون تایم زخمه تازه زخمش سربازه 

3 روز اول رو فقط رعایت کن بعدش سرپایی 10 دقه خواستی برو دوش بگیر بیا ولی 3 روز اول خیلی مهمه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

خونریزی ت هم برا این کم شد چون رحمت سرد شده 

خونریزی کم بشه اصلا نشونه خوبی نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش