2789
عنوان

برم؟نرم؟

187 بازدید | 18 پست

بچه ها من پریشب با همسرم دعوا کردم همسرم خیلی توهین کرد بهم و زد به دستم و گوشی از دستم پرت شد ستبقه کتک هم داشته قبلا که قول داده بود تکرار نکنه  الان کتک نزد فقط خواست خشونتشو نشون بده یعنی دستم اسیب ندید منم خیلی بهم برخورد چون خیلی توهین کرد فردا صبحش اصلا باهاش حرف نزدم و اومدم خونه مادرم  تا الان .نه زنگ زده نه پیگیرم شده من نمیخواستم قهر کنم فقط میخواستم نبینمش اون روز چون میدونستم اونم 1.2 ساعت دیگع میرفت سرکار مادرش و شب برمیگشت گفتم من قبلش برم ببینه ناراحتم 

الان میخوام برگردم خونمون اما میترسم ضایع بشم  و فکر کنع قهر بودم و منت نکشیده خودم برگشتم

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

مگه‌تا بحث‌میشه ادم باید جمع کنه بره😐

بکو رفتم سربزنم ب خانوادم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوسته خوبم

چرا اجازه میدید بحث انقدر کش پیدا کنه ک

ب این جا کشیده شه ؟!( دمه عیدی)

حالا جدا از این...

وقتی داشتید ، میرفتید منزل مادرتون و قصدتون هم این بوده ک ، یه مدت از هم فاصله بگیرید تا آروم شید

بهتر بود قبل از رفتن تون ، همینو ب همسرتون اطلاع میدادید !!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

برو و به روی خودت نیار 

به نظر من قهر کردن کار اشتباهی هست و اینکه با قهر بری خونه ی پدر و مادر که صد در صد اشتباه حداقل در 99 درصد مواقع. هر کاری میخوای بکنی توی خونه که کار به بزرگتر ها و دخالت هاشون نرسه. 

برو خونه و اگر ازت پرسید بگو کار داشتم رفتم. باهاش تا چند روز سر سنگین باش ولی قهر نباش. اینطوری به نظرم تاثیرش بیشتر.

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

نه من نمیخواستم برم واسه قهر یا حتی آرامش یه مدته همسرم میره خونه مادرش واسه اون کار میکنه تا 11.12 ه م میمونه همون شبم ما دوتایی از اونجا اومدیم که بحثمون شد من گفتم امشبم قرار بره من برم اونجا تا سرشوخی رو باز نکرده چون عادتشه گند میزنه با شوخی ماسمالی میکنه من گفتم میره شب زنگ میزنه میاد دنبالم دیدم نه اصلا پیگیر نیست

دوسته خوبم چرا اجازه میدید بحث انقدر کش پیدا کنه ک ب این جا کشیده شه ؟!( دمه عیدی) حالا جدا از ...

خونه بود رفتم میدونست میرم اونجا 

خونه بود رفتم میدونست میرم اونجا 

ایشون ک از نیت شما خبر نداشتن ؟!

باید بهشون میگفتید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نه من نمیخواستم برم واسه قهر یا حتی آرامش یه مدته همسرم میره خونه مادرش واسه اون کار میکنه تا 11.12 ...

خوب پس برگرد خونتون

باهاش سرسنگین باش ببین شرایط چجوری میشه...

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
مگه‌تا بحث‌میشه ادم باید جمع کنه بره😐 بکو رفتم سربزنم ب خانوادم

شوهر من واقعا ادم بی منطقیه خیلی زور میگه نه خونه میمونه کمک کنه نه میذاره بقیه بیان کمکم کنن میگه بذار تو عید خونه تکونی کنیم  بعد میره پیشه مادرش به اون کمک میکنه من مشکل ندارم بره اونجا قرار بود مادرم بیاد کمک که نذلشت خیلی مسخرس واقعا سر همین کلی بهم توهین کرد