2777
2789
عنوان

بمونم یا برم 😔

317 بازدید | 34 پست

دوستان من امسال دوازدهم تموم کردم رشته انسانی

به‌نظرتون امسال رشته های تاریخ، جغرافیا، باستان شناسی و اینجور رشته تو دانشگاه دولتی برم؟

یا بمونم پشت کنکور کنکور فرهنگیان بدم؟؟

من توانایی درس خوندن رو دارم ولی امسال واسه کنکور هیچی درس نخوندم 

اینم بگم که اگه بخوام بمونم باید دوازدهم رو ترمیم بزنم نمرات نهاییم واسه فرهنگیان کم شد

دوستانی که پشت کنکور بودن یا در حیطه تحصیلی هستن نظر بدن ممنون میشم 

خانوادم میگن برو هر رشته ای اوردی برو و وقتی بهشون گفتم که باید دوازدهم دوباره امتحان بدم بیشتر اصرار کردن که امسال برم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه ولی من میتونم فقط دوازدهم رو ترمیم بزنم

جدی؟

نمیدونم دقیقا 

چون یازدهم برا سال بعد تاثیرش قطعی عه دیگه مثبت نیست 

ببین علاقت به کدوم سمته حالا بزار انتخاب رشته کنی ببین چی قبول میشی

جدی؟نمیدونم دقیقا چون یازدهم برا سال بعد تاثیرش قطعی عه دیگه مثبت نیست ببین علاقت به کدوم سمته حالا ...

آره شنیدم امسال یازدهم همه دروسش نهایی میشه

ولی ترمیم اختیاریه ، من نمیخوام یازدهم ترمیم بزنم نمراتم خوب بودن 

من با یه مشاور صحبت کردم بهم گفت میتونم این رشته هایی که بالا گفتم ، قبول بشم 

بعد گفت اولویت با رشته های اولته

من علاقه‌م به روانشناسیه به نظرت چقدر احتمال داره تو شهرای کوچیک قبول بشم؟ ترازم برا روانشناسی کمه

آره شنیدم امسال یازدهم همه دروسش نهایی میشهولی ترمیم اختیاریه ، من نمیخوام یازدهم ترمیم بزنم نمراتم ...

ببین باید وایسی تراز سوابق هم بیاد حداقل اینجوری نمیشه گفت 

اما خب اگه روانشاسی هم نشد رشته های مربوط بهش مث مشاوره یا رشته های مدیریت هم خوبن

ببین باید وایسی تراز سوابق هم بیاد حداقل اینجوری نمیشه گفت اما خب اگه روانشاسی هم نشد رشته های مربوط ...

آره فعلا باید منتظر باشم ولی خیلی نگرانم نمیتونم آروم بگیرم،  از طرفی من حاضرم سختی پشت کنکور موندن رو به جون بخرم ولی خانوادم همش میگن امسال برو 

آره فعلا باید منتظر باشم ولی خیلی نگرانم نمیتونم آروم بگیرم، از طرفی من حاضرم سختی پشت کنکور موندن ...

بستگی داره ب خودت 

جوری نباشه که امسال هم بشه مثل سال پیش ‌. چون الان نشستی پاتو گذاشتی رو پات میگی یه سال پشت کنکور میمونم در حالیکه واقعا کار ساده ای نیست یه سال دیگه اینا رو بخونی 

اما میگم باز بستگی داره به خودت اگه واقعا روانشناسی رو میخوای یا فرهنگیان یا هر چیز دیگه و خیلی مصمم هستی براش خب فرق میکنه 

بستگی داره ب خودت جوری نباشه که امسال هم بشه مثل سال پیش ‌. چون الان نشستی پاتو گذاشتی رو پات میگی ی ...

ببین دو دلم،  از یه طرف امیدوارم که امسال رشته ای که ازش خوشم میاد برم حالا چه روانشناسی چه رشته دیگه چون خانوادمم اوکین و میگن برو

از یه طرف میگم اگه اون رشته رو رفتم و جایی استخدام رسمی نشدم یا ‌کار پیدا نکردم چی

باز من همه رشته هارو سرچ کردم درموردشون 

سعی میکنم از بین گزینه هایی که امسال دارم بهترین رشته رو انتخاب کنم