2777
2789
عنوان

مشکل چرخ خیاطی

146 بازدید | 23 پست

خانما چرخ خیاطی وستا گرفتم 

الان چند روزه که خریدمش 

یکم که باهاش خیاطی میکنم چرخ قفل می‌کنه 

کسی می دونه مشکل از چیه 

تو دفترچه زده مشکل نخ کردن اشتباه ک چک کردم درست بود روغن کاری هم کردم ولی نمی‌دونم برا چیه 

بخام اون توپی خودشم با دست بچرخونم هم سفته خیلی و نمیچرخه بیشتر مواقع و چرخه گیر می‌کنه قفل میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مدل چرخ ندارم ولی 

فکر کنم نخ زیر زده 

ماسوره باز کن ببین درسته 

شاید کشش نخ ماسوره مشکل داره 

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

این مدل چرخ ندارم ولی فکر کنم نخ زیر زده ماسوره باز کن ببین درسته شاید کشش نخ ماسوره مشکل داره

آره چند بار نگاه کردم درست بود ، اولش فنر ماکو خیلی سفت بود شل کردم بهتر شد ولی بازم قفل می‌کنه 

آره چند بار نگاه کردم درست بود ، اولش فنر ماکو خیلی سفت بود شل کردم بهتر شد ولی بازم قفل می‌کنه

من چرخ ژانومه دارم 

این همون کشش نخ زیرش مشکل داره 

دفترچه اشو بخون حتما راهنمایی داره 

🇮🇷🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من چرخ ژانومه دارم این همون کشش نخ زیرش مشکل داره دفترچه اشو بخون حتما راهنمایی داره

یعنی بخاطر کشش نخه؟ 

آخه درجه رو هر جور تنظیم کنم بازم انگار فایده نداره 

یعنی بخاطر کشش نخه؟ آخه درجه رو هر جور تنظیم کنم بازم انگار فایده نداره

بله

چون نخ زیر سفته 

من چون چرخ این مدلی ندارم نمیتونم کمکتون کنم