2777
2789
عنوان

حلیمم چرا هیچوقت کشدار نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 31 پست

خیییلی باید هم بزنی البته برای ما فقط با بلغور گندم و گوشت هست اینقدر میزنن که کشدار بشه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی سیرابی چقدر گرونه (:باز پنبه میگفتی یه چیزی (:

وا چه ربطی به گرونی داره . خب از گوشت که ارزونتره.  بعد هم خودم برام همیشه سوال بود چرا حلیم بیرون کشداره . ولی مامانم این همه گوشت میریزه اونجوری نيست.  ببين حلیم بیرون قشنگ انگار نخ کش میشه😃😁

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

من فقط بلغور گندم و گوشت و قلم میریزم خوب کش میاد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
پس زیاد باید هم بزنم؟

خیییلی باید بزنی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

سیرابی اصلا قیمتی نداره یه دست سیرابی کامل از قصابی میگیرن ۱۰۰تومن

اینجا یه چیزایی رو میگن گرونه  که آدم ميگه نکنه  ما سیاره ی دیگه هستيم 😁

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

چرا گلم ما ابنجوری میدرستیم

نوش جان

خودم تصمیم گرفتم امضا رو حذف کنم، چون دیگه مطلب قبلی که باید میدیدید دیدید🙂 گفتم شاید یه عده ناآگاه باشن و کمی چشماشون باز بشه. آدم حلال زاده مردم رو فریب نمیده👋

سیرابی زیاد دارم توی یخچال . نصفشم پریروز ریختم دور

ببین بیرون چون مقدار مواد زیاده بیشتر لعاب میده وبیشتر غذا به هم دست میده برا همین کشداره .تو خونه که حجم غذا اونقدرا نیست .در ضمن هر چی گوشت بیشتر بریزی بیشتر کش میاد