خانما تجربه ای دارید؟ خواهرم میخواد اسلیو معده انجام بده اگه خودتون یا اطرافیان انجام دادین لطفا بگین در کل راضی هستین یا نه؟ و اسم دکترتون هم لطف کنید🌸
@۰۰۱۰ سلام گلم ببخشید تگتون کردم توی تاپیکای قدیمی دیدمتون گفتین همسرتون عمل کردن راضی هستین؟ پیش کدوم دکتر بودن و میشه نظرتون راجع به دکترشون هم لطف کنید بگین
افتضاح معده اش شد اندازه موز عفونت بهم زد و رعایت غذایی نمیکرد و مشکلات گوارشی هم به هم زد و کلی کمبود ویتامین و کم خونی و ..
😑 الان هم چون رعایت نمیکنه دوباره برگشته همون وزن
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
@۰۰۱۰ سلام گلم ببخشید تگتون کردم توی تاپیکای قدیمی دیدمتون گفتین همسرتون عمل کردن راضی هستین؟ پیش ک ...
عزیزم راضی که چی بگم یه مزیت داره ابن عمل وزنت به سرعت میاد پایین اما در کنارش عوارضش بیشتره اولیش رو خلق و خو و اعصاب تاثیر زیادی داره ریزش مو معده درد …..
من پیشنهاد نمیکنم اما اگر با ورزش و رژیم هیچ جوره لاغر نمیشید انجام بدید اما بعدش حسابی به خودتون برسید
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......