2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا الان دسترس نیست خودمم وکیلم آشناس نمیتونم ازش سوالم رو بپرسم

سوالت درباره چیه

یک چیزایی درباره حکم دادگاه و مهریه گرفتن و طلاق می دونم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

سوالت درباره چیهیک چیزایی درباره حکم دادگاه و مهریه گرفتن و طلاق می دونم

والا آنقدر قاطی پاتی کردم خودمم توش موندم.والا نزدیک یک ساله با همسرم مشکل دارم کارمون تو دادگاهه دوسه ماه میشد که هی میومد محل کارم و اینا باهاش یه چند وقت حرف زدم ولی هیچ کس اطلاع نداشت .و متاسفانه از حرف زدنامون مدرک جمع کرده برده داده دادگاه.وکیلمم زنگ زد که چرا پنهان کاری کردی و اینا یکم از ماجرارو گفتم ولی کلی نگفتم نمیدونم تو پرونده چی گفته.وکیلم گفت که کار طلاقت با این کار سخت شد

والا آنقدر قاطی پاتی کردم خودمم توش موندم.والا نزدیک یک ساله با همسرم مشکل دارم کارمون تو دادگاهه دو ...

حق با وکیلت هستش

شوهرت رو بلاک کن

یا کلا باهاش قطع کن 

اگه مثلا سر کار میری به پلیس اونجا بگو که میاد باهات حرف میزنه و مزاحمت برات ایجاد می کنه که دیگه نذارن بیاد

سعی کن تو طول مدت دوران طلاق اصلا باهاش حرف نزنی متاسفانه حالا که مدرک ها رو به دادگاه داده کارت خیلی سخت تر شده

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

حق با وکیلت هستششوهرت رو بلاک کنیا کلا باهاش قطع کن اگه مثلا سر کار میری به پلیس اونجا بگو که میاد ب ...

مثلا چه سختی یعنی نمیتونم به این زودی جداشم؟یه چند تومنم به کارتم پول زده برده دادگاه گفته نفقش رو میدم در حالی که تو یکی دو ماه اینجوری شد یک ساله یه تک تومنی هم نداده. یعنی حتی تو خونشم بودم خرجی نمی‌داد.