2777
2789
عنوان

میخوام ربع کیلو شم

245 بازدید | 25 پست

من اصن چاق نیستم اضافه وزن هم ندارم همه چی خوبه 

ولی میخوام خییییییییییییییییییییییلی لاغر شم کسی تجربشو داشته؟؟؟

رژیم چی باید بگیرم؟

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟

نمیدونم ولی دوست دارم خیییییلی لاغر شم خیلی زیاد 

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

چرا دلت میخواد لاغر شی

لاغری خیلی خوبه واقعا دوست دارم لاغر لاغر شم

دوست دارم بشم 50 کیلو 

الان چندی؟خب شاید دلت میخواد احساس سبکی کتی ، شاید یه ۲.۳کیلو لاغز بشی ،راضی بشی

الان 64 ام البته قدمم 171 و اضافه وزن ندارم ک بخوام سبک شم کلا میخوام اسکینی و لاغر شم خیلی لاغر ولی با رژیم فک نکنم تغییر کنم زیاد

قدت و سنت چند هستت

171 

17 سالمه

الان 64 ام البته قدمم 171 و اضافه وزن ندارم ک بخوام سبک شم کلا میخوام اسکینی و لاغر شم خیلی لاغر ولی ...

منم ی‌هیکلی داشتم انگار رفته باشم پیکر تراشی

الان هرچی خوردم همه چی ریخته تو شکمم آویزون شده

گشنگی بکش 🤣😂😂😂اسی ی چیزی بگم بخندی

از اونجا ک بنده گشادم تو عمرم خرید نرفتم ینی پسرم شوهرم خرید میکنن..خلاصه ۱۰ روز شوهرم پسرم نیستن 

😐هیچی نخوردم ...🤣😂😂😂ی لقمه کره نربا زدم 

چای خالی خوردم 

یا برنج خالی دم کردم اونم صبح شب خوردم 😐

ینی دو س روز اول یخچال پر بود یواش یواش خالی شد

منم تنبلیم اومد پاشم درست کنم یا بخام بخورم

خلاصه😐شلوارم گشاد شده بهم ...

شوهرم پسرم هستن من حوصله دارم ولی نمیدونم چرا خودم تنهام کلن بی خیالم ...خلاصه ۵۹ بودم الان فکنم شدم ۵۵🤣🤣🤣

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲