2777
2789
عنوان

کمکککک

80 بازدید | 6 پست

بچها من دانشجوی ترم آخر کارشناسی مدیریت دولتیم

بعد از چندوقت پیش رفتم دنبال یادگیری زبان چینی و خیاطی(چون همه بهم میگفتن کنار دانشگاه ی مهارت هم یاد بگیر)اما راستش تو هیچکدومش حرفه‌ای نشدم ،لباس زیاد دوختم اما برای بهتر شدن ی دوره جدید خریدم که ببینم .از طرف دیگه هم دغدغه اینو دارم که سریعتر به استقلال مالی برسم (دارم ی کارایی براش میکنم که نه به زبان و نه به خیاطی ربطی ندره)

الان اولویتم این استقلال مالیس اما بین خیاطی و زبان چینی موندم رو کدوم فعلا بیشتر وقت بزارم؟

میشه شما راهنمایی کنین و نظرتونو بگین

اگه قصد مهاجرت داری چینی اگه میخوای همین جا مستقل و موفق بشی خیاطی انشالله بعدا هم کارگاه خیاطی و تو ...

ممنون از نظرت

من قصد دارم هر دو رو یاد بگیرم اما نمیدونم اولم برم سراغ کدوم 

خودم میگم چون اگه خدا بخاد ۶ ماه دیگ فارغ‌التحصیل میشم زبان چینی رو حداقل یکم مسلط بشم بهتره ، شاید همین برای استخدامی‌ها یکمم که شده کمکم کنه

واقعا ذهنمو خسته کرده از بس بهش فکر کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از نظرتمن قصد دارم هر دو رو یاد بگیرم اما نمیدونم اولم برم سراغ کدوم خودم میگم چون اگه خدا بخا ...

نمی‌دونم والا🥲امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و موفق بشی♥️