2777
2789
عنوان

گوشیو خاموش کنم درس بخونم❓️⁉️

198 بازدید | 22 پست

من یجورایی معتاد گوشیم 

یعنی نباشه حس میکنم یچیزی کمه

میخوام تمرکزم فقط رو درس باشه و درگیر حواشی و دوستام نشم 

یعنی میتونم تا اخر شهریور خاموشش کنم؟

بنظرتون خاموش کنم افسرده نمیشم ؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیشی فقط یه چند روز اذیت میشی

نمیدونم چرا حس اوناییو دارم که میخوان برن کمپ😂😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من هیچ تفریحی ندارم

همش تو یه اتاقم و مادرمم همش میگه درس بخون😂

و خیلی وقتاهم تو خونه تنهام

تنها سرگرمیم گوشیه

نمیدونم چرا حس اوناییو دارم که میخوان برن کمپ😂😂

کامل کامل نه، روزی فقط ۴۵ دقیقه بزار.

۳ تا ۱۵ دقیقه 

۱۵ دقیقه صبح

۱۵ دقیقه عصر 

۱۵ دقیقه شب 

چندمی؟ رشته ات چیه؟

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.

عادت کردی 

اما برای ایجاد عادت جدید کافیه ۲۱ روز زمان بزاری 

به بعدش دیگه عین خیالت نیست چون تو عادت جدید دیگه نیاز به گوشی نداری 

سعی کن ۲۱ روز بجای گوشی وقتتو صرف یکی از کارای مورد علاقت بکنی نقاشی گیتار هر کاری که دوست داری در روز نیم تا یک ساعت برای علاقت وقت بزار یا هروقت حس کردی نیاز به کوشی داری نیم ساعت برو سمت علاقت

.

منم میخوام درس بخونم ولی خیلی وابسته به گوشیم نمیشه🥺

من میتونم بخونم 

ولی نوسانی 

یردز ۹ ساعت یروز ۵ ساعت  یروز ۲ ساعت

علتشو گوشی میبینم که مدام حواسمو پرت میکنه 

دوستام همش پیام میدن 

ذهنم درگیر خبرای سنجش و اینا میشه

یا سریال جدید پیدا بشه که دیگه هیچی😑 اصلا تمرکز نمیکنم

بیا خاموشش کنیم تا اخر شهریور 

اگه دیدیم خیلی مفید بود خب کار درستو انجام میدیم

من میتونم بخونم ولی نوسانی یردز ۹ ساعت یروز ۵ ساعت یروز ۲ ساعتعلتشو گوشی میبینم که مدام حواسمو پرت ...

منم علت تموم درس نخوندمام گوشیه همش تو اینستام دوستام بهم  پیام میدن و.... میخوام ۴.۵روز گوشیمو بزارم کنار

وابسته به گوشی خیلی بده من با دوتا بچه هنوز به گوشیم وابسته ام یه نیم ساعت دست بچه هام باشه دیوونه م ...

راحت که نمیتونم

ولی باید بتونم

کامل کامل نه، روزی فقط ۴۵ دقیقه بزار.۳ تا ۱۵ دقیقه ۱۵ دقیقه صبح۱۵ دقیقه عصر ۱۵ دقیقه شب چندمی؟ رشته ...

من کنکوری تجربی ام

آخه گوشی خیلی نیازه و خیلی می‌تونه به آدم کمک کنه سعی کن با برنامه از گوشی استفاده کنی اگه نباشه قشنگ زندگی آدم فلج میشه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

چون ب گوشی وابسته ای خیلی سخته یه دفعه حذف کنی سعی کن ساعت استفادتو کمتر کنی ب مرور

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

آخه گوشی خیلی نیازه و خیلی می‌تونه به آدم کمک کنه سعی کن با برنامه از گوشی استفاده کنی اگه نباشه قشن ...

لپ تاپ دارم ویدیو و پی دی اف و همه چیزای درسیم رو اونه