2777
2789
عنوان

خواب بدی دیدم😥

247 بازدید | 16 پست

خواب دیدم دارن م و ش ک میزنن 

قشنگ معلوم بودن ، خییلی بزرگ

همه ی اطراف مارو زدن، ول نمبکردن

شوهرم سر کهر بود، یه دفعه گفتن اومد

یعنی قشنگگگگ لمس کردم 

بچمو بغل کرده بودم میدوییدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بابا خیلی فکر نمیکنم

کوردی؟،از اسمت میگم اخ🤣🤣🤣🤣

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
عزیزمخوش بختم🥰

منم همینطور💚حالابرو بخواب جنگ‌نیست دنیا در امن امان

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

به امام حسین این همسایه جفتی بی ش...رف ما همین الان درو یه طوری کوبید دوباره دلم لرزید فکر کردم مو..شک خوردیم همین دیشبم تاپیک زدم ازش

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

عزیزم به خاطر دنبال کردن اخبار و فکر کردن زیاده 

اگر ناراحتی و استرس داری هر چیزی فکر میکنن لازمه رو فراهم کن چند تا مطلب هم درباره اش بخون 

ان شاءالله که اتفاقی نمیفته اما اگر بیفته هم آرامشت رو حفظ کن و از محلی که اتفاق افتاده فاصله بگیر