موس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4140 عنوان به خاطر عشقم سکته کردم 300 بازدید | 18 پست به خاطر یه عشق قدیمی یه طرفه که هیچ جوره نتونستم فراموشش کنم و روز به روز دوست داشتنم بیشتر میشه ،چند هفته پیش شب خیلی بهش فکر کردم هر سری یادم میفتاد سردرد میگرفتم آخرش سکته کردم ،هنوزم کامل خوب نشدم سرگیجه دارم واسم دعا کنید لطفا🙏 1404/05/30 | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
red_rosee عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 12329 دوست بودین ؟یا همینجوری دوسش داشتی ؟ اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪
موس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4140 دوست بودین ؟یا همینجوری دوسش داشتی ؟ دوست بودیم چند ماه واسم دعا کنید لطفا🙏
masiyo عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 2019 😮💨عشق یه اشتباهه که مغز مرتکب میشه عشق معمولا تو تایم تخمک گذاری اتفاق میفته ما عاشق چیزهایی میشیم از طرف که خودمون ساختیم تو ذهنمون
موس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4140 😮💨عشق یه اشتباهه که مغز مرتکب میشه عشق معمولا تو تایم تخمک گذاری اتفاق میفته ما عاشق چیزهایی میشی ... هرچی هست دست از سر من برنمیداره هر روز گریه می کنم واسش و از این گریه آرامش خاصی میگیرم و سبک میشم ،من تو ذهنم دارم زندگی می کنم باهاش😢 واسم دعا کنید لطفا🙏
masiyo عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 2019 هرچی هست دست از سر من برنمیداره هر روز گریه می کنم واسش و از این گریه آرامش خاصی میگیرم و سبک میشم ، ... میفهمم اما روزی میشه به گریه هات میخندی اون روز شرع پایان این عشقه یه طرفه است
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 9099 خدا الکی چیزی رو حرام نمیکنه.میگه روابط نامحرمی ممنوعه برای همینه عزیزم.کسی ک واقعا بخاد میاد خاستگاری انشاالله سکته نکرده باشی پسرا ارزش ندارن بهش فک نکن لایک نکن خیرشو ببینی
موس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4140 😮💨عشق یه اشتباهه که مغز مرتکب میشه عشق معمولا تو تایم تخمک گذاری اتفاق میفته ما عاشق چیزهایی میشی ... ولی من چهرشو خیلی دوست داشتم حتی عاشق خط و خطوط و چروک های پیشونیش بودم😔 واسم دعا کنید لطفا🙏
موس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4140 میفهمم اما روزی میشه به گریه هات میخندی اون روز شرع پایان این عشقه یه طرفه است واقعا یه روزی میتونم فراموشش کنم میترسم از بین برم ،بعد اون هزار تا مریضی گرفتم زده به سرم برگردم بهش واسم دعا کنید لطفا🙏
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 9099 ولی من چهرشو خیلی دوست داشتم حتی عاشق خط و خطوط و چروک های پیشونیش بودم😔 تو ازش بت ساختی فقط همین.از دید دیگه بهش نگاه کن و از ذهنت خارجش کن اخرش کم رنگ میشه لایک نکن خیرشو ببینی
masiyo عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 2019 ولی من چهرشو خیلی دوست داشتم حتی عاشق خط و خطوط و چروک های پیشونیش بودم😔 میبینی ... ظاهرش رو میگی ... چون یه گرایشه نه اون چیزی که فکر می کنی آسمونی و پاکه جسمش رو میخوای و ذهن تو رو توجیه می کنه که نه این عشقه
موس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4140 خدا الکی چیزی رو حرام نمیکنه.میگه روابط نامحرمی ممنوعه برای همینه عزیزم.کسی ک واقعا بخاد میاد خاستگا ... سکته کردم عزیزم روزی بیست تا قرص میخورم واسم دعا کنید لطفا🙏
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 9099 سکته کردم عزیزم روزی بیست تا قرص میخورم ینی ب بیمارستان منتقل شدی ودکترا تشخیص دادن سکته کردی؟؟؟انشاالله اینطور نباشه لایک نکن خیرشو ببینی
موس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4140 میبینی ... ظاهرش رو میگی ... چون یه گرایشه نه اون چیزی که فکر می کنی آسمونی و پاکه جسمش رو میخوای و ... نه من جسمشو نمیخوام فقط الان بشنوم موفق شده و پیشرفت کرده و انسان مهمی شده خیلی خوشحال میشم ،حتی اگه اون منو یادش نباشه ،مثل عشق مادر و بچه شده انگار واسم دعا کنید لطفا🙏