2777
2789
عنوان

به خاطر عشقم سکته کردم

300 بازدید | 18 پست

به خاطر یه عشق قدیمی یه طرفه که هیچ جوره نتونستم فراموشش کنم و روز به روز دوست داشتنم بیشتر میشه ،چند هفته پیش شب خیلی بهش فکر کردم هر سری یادم میفتاد سردرد میگرفتم آخرش سکته کردم ،هنوزم کامل خوب نشدم سرگیجه دارم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😮‍💨عشق یه اشتباهه که مغز مرتکب میشه عشق معمولا تو تایم تخمک گذاری اتفاق میفته ما عاشق چیزهایی میشی ...

هرچی هست دست از سر من برنمیداره هر روز گریه می کنم واسش و از این گریه آرامش خاصی میگیرم و سبک میشم ،من تو ذهنم دارم زندگی می کنم باهاش😢

واسم دعا کنید لطفا🙏

هرچی هست دست از سر من برنمیداره هر روز گریه می کنم واسش و از این گریه آرامش خاصی میگیرم و سبک میشم ، ...

میفهمم اما روزی میشه به گریه هات میخندی اون روز شرع پایان این عشقه یه طرفه است 

😮‍💨عشق یه اشتباهه که مغز مرتکب میشه عشق معمولا تو تایم تخمک گذاری اتفاق میفته ما عاشق چیزهایی میشی ...

ولی من چهرشو  خیلی دوست داشتم حتی عاشق خط و خطوط و چروک های پیشونیش بودم😔

واسم دعا کنید لطفا🙏

میفهمم اما روزی میشه به گریه هات میخندی اون روز شرع پایان این عشقه یه طرفه است

واقعا یه روزی میتونم فراموشش کنم میترسم از بین برم ،بعد اون هزار تا مریضی گرفتم 

زده به سرم برگردم بهش

واسم دعا کنید لطفا🙏

ولی من چهرشو خیلی دوست داشتم حتی عاشق خط و خطوط و چروک های پیشونیش بودم😔

میبینی ... ظاهرش رو میگی ... چون یه گرایشه نه اون چیزی که فکر می کنی آسمونی و پاکه جسمش رو میخوای و ذهن تو رو توجیه می کنه که نه این عشقه

خدا الکی چیزی رو حرام نمیکنه.میگه روابط نامحرمی ممنوعه برای همینه عزیزم.کسی ک واقعا بخاد میاد خاستگا ...

سکته کردم عزیزم روزی بیست تا قرص میخورم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

میبینی ... ظاهرش رو میگی ... چون یه گرایشه نه اون چیزی که فکر می کنی آسمونی و پاکه جسمش رو میخوای و ...

نه من جسمشو نمیخوام فقط 

الان بشنوم موفق شده و پیشرفت کرده و انسان مهمی شده خیلی خوشحال میشم ،حتی اگه اون منو یادش نباشه ،مثل عشق مادر و بچه شده انگار 

واسم دعا کنید لطفا🙏