2777
2789
عنوان

عشقی ک سالهاست تموم شد

115 بازدید | 5 پست

۸/۹سال پیش  برای  اولین بار  فهمیدم عاشق شدن چ حس  قشنگیه انقدر عاشق بودیم انقدر عاشق بودیم انقد باهم خاطره هایه قشنگ داشتیم ک قابل توصیف نیست  من بچه بودم  و بی سیاست مادرش  راضی نبود  اون با من  ازدواج کنه و ی ادمی ک خیلی بهم نزدیک بود هر جور شده  باعث شد رابطمون  تموم شه   من  ماه ها گریه میکردم و‌ناراحت بودم تا اینکه بعد یک سال یک سالو نیم شنیدم ازدواج کرد .اون روز  برام تموم شد  منم بعد یکسال ک ازدواج کرد  با یکی  اشنا شدم   ازدواج کردیم . حالا هم اون بچه داره هم من   اماا اماااا نمیدونم چرا مدام میاد  تو ذهنم و همش  ی حسرتی  تو دلم  هست   لطفا قضاوت نکنید   واقعا نمیخوام اصلا بیاد توی   ذهنم و بهش فکر کنم اما نمیشه 😞 احساس  میکنم  ادم بدی  ام من  الان ی مادرم دوست ندارم  تو فکرم بیاد حس بدی میگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن حتی یک بار هم ندیدمش اما خانوادش رو چند بار دیدم

حق داری غم انگیز ولی چه میشه کرد نذار رو زندگی و اخلاقت تاثیر بذاره فقط وگرنه اون همیشه ی گوشه قلبت هست که هر چند وقتی یبار یاد میکنی ازش