2777
2789
عنوان

یک فاخته زخمی پیدا کردم

127 بازدید | 12 پست

امروز بادخترم ازجایی رد میشدیم یه فاخته پیدا کردیم زخمی بود دخترم گفت مامان ببریم زخمشو پانسمان کنیم خوب شه دلم سوخت تو گرما آوردم زخمشو بابتادین شستم بعد دیدم انگار نفس کشیدنشم مشکل داره ظاهرا گربه گازش گرفته بود

گفتم احتمالا میمیره به پسرم گفتم ببره پارک ولش کنه آخرشب ازدم پارکه رد میشدم دیدم هنوز همونجاس چند نفر بهم گفتن بچه ها اذیتش میکردن دلم خیلی سوخت آوردمش خونه گفتم تافردا ببرمش جای دیگه شوهرم کلی فحشم دادوبدوبیراه گفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه گنجشک پیرا کردم گذاشتم تو قفس و آب و غذا براش گذاشتم تا بال در آورد ولش کردمفاخته هم همینطور ...

مشکل اینه که شوهرم کلی دعوا راه انداخت که چرا آوردیش توخونه حالا موندم کجا ببرم پرنده زخمی را؟

سلام عزیزم 🌹

الهی فداش شم چقدر از خدا کمک خواسته که شما پیداش کردید🥺 لطفا تا موقعی که خوب شه نگهش دارید 🙏🏻، بهش آب و غذا بدید من تجربه نگهداریشو ندارم ولی تاحالا چند بار به حیونا کمک کردم و نتیجه خیلی خوبی از کارم گرفتم بارها گره از کارم و مشکلاتم باز شده ، یبار یه کبوتر تیر خورده بود بچه ها با اسباب بازی زده بودن به قسمت چینهدان بعد از خارج کردن تیر و پانسمان،  با خدا عهد کردم اگر خوب شد امامزاده آزادش میکنم همینطور شد یه هفته ای آزادش کردم کلی خیرو برکت اومد تو زندگیمون، مادر من خیلی مخالف نگهداری حیوانات هست ولی توی این مواقع واقعا همکاری میکنه 😊نگهش دارید تا خوب شه بخدا که نتیجه کار خیرتو میبینی شک نکن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام عزیزم 🌹الهی فداش شم چقدر از خدا کمک خواسته که شما پیداش کردید🥺 لطفا تا موقعی که خوب شه نگهش د ...

دوست دارم نگهش دارم ولی اونقدر امشب همسرم دعوا کرد الان تمام تنم داره میلرزه بعضی از آدما محبت وانسانیت راواقعا درک نمیکنن من میدونم کاردرستی کردم وپشیمون نیستم اگه نیاورده بودمش امشب گربه ها زجرکشش میکردن

دوست دارم نگهش دارم ولی اونقدر امشب همسرم دعوا کرد الان تمام تنم داره میلرزه بعضی از آدما محبت وانسا ...

وای تورو خدا نگو اینجوری 😭یه جا قایمش کن فردا به همسایه بده نگه داره یا دم مدرسه بچه ها بزار یکی بالاخره میبرتش،  خواهشا پارک نبر حیونای دیگه ادیت میدن ، لا اقل دم مغازه ولش کن شاید یکی دلش رحم بیاد ، چه دنیایی شده مگه اون به همسرت چیکار داره مگه چقد جا اشغال کرده😑😑😑

وای تورو خدا نگو اینجوری 😭یه جا قایمش کن فردا به همسایه بده نگه داره یا دم مدرسه بچه ها بزار یکی با ...

یه فکری به ذهنم رسید که فردا بالای پشت بوم یه قفس براش درست کنم باسایبون بزارم همونجا هرروزهم آب وغذا بزارم زخمشم پانسمان کنم اگه خوب شد که خوبه اگه نه دیگه من کارمو کردم