امروز بادخترم ازجایی رد میشدیم یه فاخته پیدا کردیم زخمی بود دخترم گفت مامان ببریم زخمشو پانسمان کنیم خوب شه دلم سوخت تو گرما آوردم زخمشو بابتادین شستم بعد دیدم انگار نفس کشیدنشم مشکل داره ظاهرا گربه گازش گرفته بود
الهی فداش شم چقدر از خدا کمک خواسته که شما پیداش کردید🥺 لطفا تا موقعی که خوب شه نگهش دارید 🙏🏻، بهش آب و غذا بدید من تجربه نگهداریشو ندارم ولی تاحالا چند بار به حیونا کمک کردم و نتیجه خیلی خوبی از کارم گرفتم بارها گره از کارم و مشکلاتم باز شده ، یبار یه کبوتر تیر خورده بود بچه ها با اسباب بازی زده بودن به قسمت چینهدان بعد از خارج کردن تیر و پانسمان، با خدا عهد کردم اگر خوب شد امامزاده آزادش میکنم همینطور شد یه هفته ای آزادش کردم کلی خیرو برکت اومد تو زندگیمون، مادر من خیلی مخالف نگهداری حیوانات هست ولی توی این مواقع واقعا همکاری میکنه 😊نگهش دارید تا خوب شه بخدا که نتیجه کار خیرتو میبینی شک نکن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
وای تورو خدا نگو اینجوری 😭یه جا قایمش کن فردا به همسایه بده نگه داره یا دم مدرسه بچه ها بزار یکی با ...
یه فکری به ذهنم رسید که فردا بالای پشت بوم یه قفس براش درست کنم باسایبون بزارم همونجا هرروزهم آب وغذا بزارم زخمشم پانسمان کنم اگه خوب شد که خوبه اگه نه دیگه من کارمو کردم