2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
کمه

واقعا چرا همه فکر میکنن حقوق همه پزشکا نجومیه؟! تو تهران واقعا همین قدره. آره مثلا بریم عسلویه تا بیست تومنم میشه ولی کی زندگیشو ول میکنه بره اونجا؟ تازه ماشینمونم پرایده خخخ

In God we trust

بچه ها به نظرم زیاد کار جالبی نیست این بحثا

چرا؟ چون اونی که کم درامده حسرت میخوره و زندگیش براش سخت تر میشه

ادم هر چقدر حقوق بگیره باید سعی کنه ادم باشه! درست زندگی کنه

فکر اقتصادی درست از بچگی ایجاد میشه

باید بتونیم دخل و خرجمون رو مدیریت کنیم

مسلمه ۸۰۰ تومن خیلی کمه و زندگی باهاش سخت

اما میتونه زندگیش قشنگ تر از اونی باشه که ۲۰ تومن میگیره و همش دغدغه زندگی خوب داره

منم نمیگم شغل و حقوق همسرمو چون به نظرم هم جالب نیست، هم نمیدونم همسرم دقیقا چقدر میگیره! فقط میدونم عقل معاش داره و اهل ولخرجی نیس

اما خودمم کارمندم

ان شالله تو سال جدید همه مردم از نظر اقتصادی و...مشکلشون حل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم من میشناسم همچین آدمهایی رو  به مقدار درآمد نیست به عاقبت اندیشی و فکره اقتصادی یکی ...

خوب این اینجوریه ولی منم تو فامیل میشناسم 5 سال پیش تو فرمانیه خونه 3میلیاردی گرفت بگذریم از خونه خارج از کشور

یا کسانه دیگه

منم باید دوتا بچه شیر به شیر که همه میگن پرستار بگیر نمیتونم کمردرد شدید هم گرفتم

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

تو کشورهای پیشرفته هم قشر ثروتمند وجود دارن ولی بیشتر افراد جامعه طبقه متوسط هستندتوی مملکت ما به خاطر شرایط نابه سامان، قشر متوسط داره کم کم از بین میره و این خیلی ناراحت کننده ست.درسته اونی که متخصص هست باید حقوق بالاتری بگیره و حقشه ولی یه کارگر یا نیروی غیر متخصص هم باید اونقدری بگیره که بتونه از پس هزینه های یک زندگی  معمولی بربیاد و در رفاه نسبی باشه ولی الان متاسفانه شرایط جوریه که همون کارگر بیچاره که چندرغاز حقوق میگرفته چند ماهه حقوق نگرفته،عیدی نگرفته.من خودم هنوز حقوق و عیدیم رو نگرفتم ولی خداروشکر درآمد و کار همسرم خوبه و من نگرانی از بابت دیر گرفتن حقوقم ندارم و خریدامو کردم.ولی اگر من به حقوقم نیاز داشتم این شرایط اذیتم میکرد و خشمگین میشدم.

انقدر بدم میاد از این حجم حسادت تو وجود بعضی خانم ها

خوب کسی که درامدش بیشتره حتما زحمت بیشتری کشیده 

چرا به جای شکر کردن و خواستن حال خوب برای همه کینه ورزی می کنید 

من که تو این تاپیک ها اصلا شرکت نمی کنم از بس بعضیا اعصاب خردکنن

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

خداروشکر ک اکثرا درامدا خوبه

دوستان فک نکنید فقط هزینه های زندگی تو تهران زیاده

والا شیراز و شهرای بزرگ در حد همون تهرانه واقعا هزینه ها

ولی درامدا خیلی کمتر

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
آه ، ما به یه پسر بچه که همسن پسرمه، و تو شهرستانه، از طریق یه موسسه خیریه ماهانه میریزیم

خودتم گاهی به بجه سربزن یه دست به سرش بکش یه کادوبده مطمین شو از اینکه بهش کامل پولومیدن یانه حکایت کوزت نشه عزیزم به هیچجااعتبارنیست

اتفاقا تاپیک خییییلی خوبی هست

چه اشکال داره با مشاغل و مقدار حقوقشون آشنا بشیم!!

منون از استارتر و همه کسانی که توی بحث شرکت کردن

هر کی زحمت مبیکشه نووووش جونش

شوهره خودمم شبکه بهداشت کار میکنه ۱۸۰۰حقوقشه

کلا شغل دولتی همینه