2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
واقعااا راست گفتی موندم اون 20 30 تومنااا چرا میگن کم میارم ما که حقوق 1800 تازه 800 میزه قسط با دوت ...

خب ميزان خرج كردن هركي متفاوته يكي كفش ميخره ٣٠هزارتومن يكي ميخره ي تومن اينجوري ميشه ك همه كم ميارن :))يكي مسافرت ميره شمال يكي ميره فرانسه 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعااا راست گفتی موندم اون 20 30 تومنااا چرا میگن کم میارم ما که حقوق 1800 تازه 800 میزه قسط با دوت ...

خب ببینید عزیزم هر کس بسته به درآمدش خرج میکنهمن کیف میگیرم نهایت ۵۰اون کیف میگیره دوتومن سه تومن

خب تفاوت از اینجاست دیگه

من اجاره ۵۰۰ میدم اون ۳.۵۰۰میده

خوشبحالتون با این حقوقاتون.همسرم کارمند دانشگاه علمی کاربردیه ماهی ۱ تومن😐😐😐اگه کمک خانواده ها نبود باید گدایی میکردیم

استانمون هم هیچ کارخونه و شغلی نیست که حداقل کمکی برم سرکار  خدا خودش کمکمون کنه

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
داماده شوهرمم درامده ماهيانش حدودا پنج ميليارد ميرسه چون اون عمده طلا ميفروشه ،بخدا غير قابل باور ني ...

ما هم داریم کسایی رو ک بین کشورا کار میکنن و ماهی ۵۰۰ میلیونو دارن ولی هر کسی نمیتونه کارشونو انجام بده . من کاملا درک میکنم . ولی من از کسی ک این تاپیک و زده گله دارم . چون اختلاف طبقاتی بیشتر نمایان میشه. و کساییی باشن که با ۱ میلیون  زندگیشون میچرخه و  کسایی که مبا ۳۰ ۴۰ میلیون . اونوقت ممکنه غصه شون بشه .مثلا من خودم حقوقم به تنهایی بیشتر  از ابدارچی شرکتمون هست  و واقعا گاهی اوقات کم میارم با اینکه خرج خونه نمیدم  گاهی دلم همش برای اون میسوره که سه تا بچه داره وبد اون حقوق باید زندگیشو بگذرونه .  

ما هم داریم کسایی رو ک بین کشورا کار میکنن و ماهی ۵۰۰ میلیونو دارن ولی هر کسی نمیتونه کارشونو انجام ...

عزيزم ما هم از صفر شروع كرديم ما هم نداشتيم ،منم ناراحت ميشم ،نميتونم ببينم مردي جلو زن و بچش شرمنده باشه ،چون اين روزا رو گذروندم ...وا واقعا دوس دارم همه با هم برابر باشن 

به نظرم‌بهتر همه از گفتن حقوق و شغل همسر انصراف  بدیم .‌این شب عیدی  بعضیا ممکنه بغضشون بشه . و این که  هر کسی تلاش کنه مطمئنا به خواستش میرسه و به  همه از اول ک پولدار نبودن دوستمون‌helimonجان هم  دوران سختشو گذرونده . و اینکه :

میگویند برای همسایه ات چراغی ارزو کن قطعا حوالی خانه تو نیز روشن خواهد شد. 

یادتون باشه اگهبا پول ناچیز ما گرهی از مشکل کسی باز میشه حتما کمک کنیم خدا ده برابرشو بهمون میده حلول ماه رجب هم مبارک

پیمان کار ساختمون...اخرین کاری ک گرفت شش سال قبل بود ک 4تومن برا بخشی از کار گرفت بعدش دیگه کار نگرفته...

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد