2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
خدا ب هرکی یجورداده من خیلی دخترای خوش شانس میبینم و بدشانس دورم همشون تویه سطحن ها توطایفمون میبینی ...

من همیشه میگم واقعا انصاف و عدالت نیست یکی دنیا میاد بچه پزشک و میلیلردر یکی به دنیا میاد بچه فقیر و کارگر 😢

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها یکی ازفامیلای من تاحالا همسرش کمرش ب کارخم نشده 10تاخون ماشین مغازه وزمین داره با....

حرومه عزیزم خداروشکر این پولا ازگلوی ماپایین نمیره خداکم داده کمم انتظارداره ولی بعضیا حق مردمومیخورن ی ابم روش خداانصاف بده

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
من همیشه میگم واقعا انصاف و عدالت نیست یکی دنیا میاد بچه پزشک و میلیلردر یکی به دنیا میاد بچه فقیر و ...

اینم هست ولی اینی ک گفتم همشون خواهرن . اونی ک شوهرش دکتره انگار هاپوبستن فقط میپره ب ادم خودخود سگه هااخلاقش ولی خداداده شانس اون یکی خواهراش بهترن بازم هم قیافشون هم رفتار یکیش ک حدودا دو تومنه درامدش یکی هم سه اینا دخترعموشونم 900میگیره شوهرش . خداشانس بده والا 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

شوهر من شغل اولش كارمنده 

شغل دومش داروغه خانوادشه ☺️☺️☺️☺️

تو همه كارها دخالت داره و بايد همه جا باشه يعني ميبرنش احترام ميزارن واسش 

ايششششششششششش

از آخرم خوب جيبش خالي ميشه مياد خونه 

شغل سومش 

جوگيره 

شغل چهارم ولخرججججججججججججججج

حقوق ماهانه ٢٤٠٠ولي همه در راستاي خانواده اش خرج ميشه 

حرومه عزیزم خداروشکر این پولا ازگلوی ماپایین نمیره خداکم داده کمم انتظارداره ولی بعضیا حق مردمومیخور ...

اره پسر21سالش ماشین خون حساب 100میلیونی بدون کارکردن داره من ب مامانم همیش اعتراض میکردم چرامانباید ی هزارتومنی حقوناحق کنیم ولی مامان بابام عادت دادن ی صدتاتک تومنی حروم نخوریم خیلی حساسن روحلالاحروم

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢
آره پشیمون شدم طفلی صبح میره شب میاد ولی حقوقاشون پایینه خدایا این کشور چقدر بی عدالتیه

اره والا تازه ایران از همه جابهتره ها اینجا یکسان سازی میکنن تاحدی اما امریکا یکی نون شب ندارهخ از گشنگی میمیره یکی ماهی 400میلیون مثلادرامدشه وبالاتر. صدمرتبه ایران

پس اینهمه که میان مینالن از بی پولی کجا رفتن همه که هزاماشالله قابل قبولن و هم حقوق رییس و نماینده ه ...

واقعا منم خواستم بگم ایول👌👌👌👌👌👌👌

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 
اره پسر21سالش ماشین خون حساب 100میلیونی بدون کارکردن داره من ب مامانم همیش اعتراض میکردم چرامانباید ...

اره مام همینطوریم ما بچه باپول حروم بزرگ نمیکنیم خداروشکر صدمرتبه شکر