2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
من كتمان نميكنم شوهر منم خيلي حمايت پدرش بوده قطعا ي پسر متولد ٧١تو اين دوره بدون پشتوانه نميتونه بچ ...

خدابده شانس . شکرکن خدارو ک بیشتر شه ازت نگیره . خوشحالم ک ی ادم پولداردیدم

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من واقعا ب كسي ك بالاي ١٠ميليارد داشته باشه ب شخصه ميگم پولدار واقعي

اگردیدی سلام منم برسون . لبته حرومه  

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
من كتمان نميكنم شوهر منم خيلي حمايت پدرش بوده قطعا ي پسر متولد ٧١تو اين دوره بدون پشتوانه نميتونه بچ ...

والا بخدا پدر شوهر من هیچی نداده به شوهرم میگه بچه بودم ترک تحصیل کردم رفتم کارگری و اینا تا پول مغازه جور کردم .کم کم خونه خرید و ماشین هیچی بهش ندادن 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
خدابده شانس . شکرکن خدارو ک بیشتر شه ازت نگیره . خوشحالم ک ی ادم پولداردیدم

ايشالله همه جواب زحماتشونو بگيرن 

همه حق دارن خوب زندگي كنن

سال جديد با اتفاقات خوب براي همه🙏🏻🙏🏻😇

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
درکل اینجورتاپیکی رونمیپسندم چون سقف زندگی هرکی بایکی دیگ متغیر واین تاپیک جزاینکه حتی ی لحظه ی زن ا ...

آره والا 

فایده اش چیه 

من چند تا از حقوقارو براش شوهرم خوندم بیچاره رفت توی خودش 

حقوق این ماهشم ندادن 

من زندگی معمولی وخوبی دارم خداروشکرخوبه ولی شوهرم متولد74خودش هم درس خونده هم کارکرده تاالان ی هزاری ازپدرش نگرفته 

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢
آره والا  فایده اش چیه  من چند تا از حقوقارو براش شوهرم خوندم بیچاره رفت توی خودش  ...

توروخدا نخون 😢😢😢😢اون مرده فک کردی اون دوستنداره زنوبجش تورفاه مالی باشن

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢

خدا ب هرکی یجورداده من خیلی دخترای خوش شانس میبینم و بدشانس دورم همشون تویه سطحن ها توطایفمون میبینی دخترامذروری دیگه قرتی واینا و 6سال اینا بااینو اون دوستن بعد بایکی  و بعدم بایکی ازدواج میکنن منطظورم اینه عادیه همشون مث همه دخترااکثرا اما میبینی یکی 1میلیون درامدشه و بسختی زندگی میکنه یکی شوهرش دکتره هربار فروشکاه رفتنی 1میلیون خرج میکنه . شدیدا ب شانس معتقدم تازه بداخاق ترین و زشت ترینشون ک چهره مردونه هم داره خوشبخت ترینشونه

سلام دوستان من برنامه نویسی بلدم... در حد اموزش هایی ک دیدم. با کتاب و اینا. ولی نمیدونم چطور منبع درامدم بشه. لطفا راهنماییم کنید

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی