2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست
خداروشكر تو اين تاپيك همه تو رنج ما هستن  من فقط موندم چرا اوندفه انقد عجيب بود براشون

چرافک میکنی همه توی رنجن عزیز بدبخت بیچاره ندیدی 😒😒😒😒مگه همه پولدار این همه جامعروفقرگرفته 

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢
چرافک میکنی همه توی رنجن عزیز بدبخت بیچاره ندیدی 😒😒😒😒مگه همه پولدار این همه جامعروفقرگرفته 

خب خيليا رو ديدم اين رقم رو گفتن 

عزيزم ادم پولدار ك اين درامدش نيس بالاي ١٠٠تومن رو ميگن پولدار 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفتو قبول دارم اين مملكت اوضاعش خيلي خرابه اصن حقوق زير ٧تومن براي چرخوندن ي خانواده با اين قيمتا فاجعه س 

واقعا حق مردم ما اين نيس 

اين همه زحمت و خروجيش انقد افتضاح 😢

خب خيليا رو ديدم اين رقم رو گفتن  عزيزم ادم پولدار ك اين درامدش نيس بالاي ١٠٠تومن رو ميگن پولد ...

میدونم گلم ولی درکل خب اکثرمردم ایران شغل کارگری دارن ودرامدشون کم حتی تحصیلکرده های زیادیودیدم رفاه مالی ندارن و پنج یاشیش تومن برای خیلیا حقوق روب بالایی محسوب میش

خب خيليا رو ديدم اين رقم رو گفتن  عزيزم ادم پولدار ك اين درامدش نيس بالاي ١٠٠تومن رو ميگن پولد ...

والا راست میگین بالای صد ملیون بهش میگن پولدار من شوهرم متولد 69خونه و ماشین از خودشه بعضی وقتا هم ماهی پونزده تمن در امدشه .من ده روزه دعوا میکنم باهاش سر پول یه مانتو 😂میشینه حساب میکنه تهش هیجی نمیمونه واسمون بچم نداریم 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
والا راست میگین بالای صد ملیون بهش میگن پولدار من شوهرم متولد 69خونه و ماشین از خودشه بعضی وقتا هم م ...

من كتمان نميكنم شوهر منم خيلي حمايت پدرش بوده قطعا ي پسر متولد ٧١تو اين دوره بدون پشتوانه نميتونه بچه ها هم راس ميگن

ینی توپولدارنیسی؟خدایاخودت ظهور کن   ما ب دوتومن میگیم دستش ب دهنش میرسه نه 20میلیون .

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

درکل اینجورتاپیکی رونمیپسندم چون سقف زندگی هرکی بایکی دیگ متغیر واین تاپیک جزاینکه حتی ی لحظه ی زن اه بکش ازدرامد کم شوهرش غصه بخوره یا....نکته مثبتی نداره چون ن ازحقوق کسی کم ون ب کسی اضاف میش

بچه ها درامد میوه فروشی خوبه؟  یکی شوهرش میوه فروشی داشت گفت میانگین ۵تومن حقوق شوهرشه

اینجا یه میوه فروشی هس ۲۰ کمتر نمیشه درامدش ینی به جرات روزی ۲۰ ملیونو داره حسابی اشم درکرده انصافا هم خوبه 

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس
ینی توپولدارنیسی؟خدایاخودت ظهور کن   ما ب دوتومن میگیم دستش ب دهنش میرسه نه 20میلیون .

من واقعا ب كسي ك بالاي ١٠ميليارد داشته باشه ب شخصه ميگم پولدار واقعي