2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله واقعا درست میگی اصلا من ادم همچین کاری نبودم این دوستم اصرار کرد که کسی نمی فهمه و این حرفا من ر ...

بيخيال بهش فكر نكن  اذيتت ميكنه . ولي به دوستت بگو ديگه كسي رو كه نميشناسه معرفي نكنه ... انشالله سايه شوهرت بالاي سرت باشه و خدا روزيتون رو زياد كنه عزيزم 

آخي ... اينم اسم من انتخاب كردم ... همه رو به هوس ميندازم    

عیبی نداره 

همین که آلوچه های دربند و درکه رو یادآوری میکنه بسه

باردار که نیستم عذاب وجدان نگیر عزیزم 😘😘😘😘😘😁😘😘

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

نمایشگاه اتومبیل

اجاره ای😊

کاسبی کساد شده ولی بازم خداروشکر🙏🏻❤️

راضیم به رضاش🙇‍♀️

انشالله بخاطر بزرگی خدا تو سال جدید خیرو برکت بریزه تو ۸ونه همه ی مسلمونا

انشالله هرکی درآمدش کمه زیاد بشه

هرکی منتظره نی نی یه خدا بهش دوقلو بده

هرکی مشکی داره خدا حلش کنه

هرکی حاجتی داره خدا براوردش کنه

همه عاشقا به عشقشون برسن همه مجردا سروسامون بگیرن

هرکی آدم خوبی نیست خدا به راه راست هدایتش کنه

آمین یارب العالمیـــن🙏🏻🌹

هرکی پستمو دید واسه واسه مستجاب شدن دعام یه صلوات بفرسته مرسی خواهرای گلم🙏🏻😘

ســــرم را فقط برای تو خَم میکُنم پـــــدَر🙇‍♀️👨🏻
عیبی نداره  همین که آلوچه های دربند و درکه رو یادآوری میکنه بسه باردار که نیستم عذاب وجدان نگ ...

خدارو شكر باردار نبودي   من خودم يه بسته از اون غير بهداشتيا دارم سه ماه بيشتره زير شيشه ميز آشپزخونه ... نميخورمش اينقدر شوووره دلمم نمياد بندازم بره كه اينقدر بزاقم ترشح نشه   

بيخيال بهش فكر نكن  اذيتت ميكنه . ولي به دوستت بگو ديگه كسي رو كه نميشناسه معرفي نكنه ... انشال ...

کاش میشد مثل یه بار شده رو قلبم انگار نفسم بند میاد به دخترم نگاه میکنم حالم بد میشه همش فکر میکنم اگ یه روز یه بی شرف به دخترم این پیشنهادو بدم خدا لعنتم کنه‌یه بار ارزو کردم اگ قراره اینجوربشه دخترم......وای زبونم لال شه انشالله 

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
و یه چیز که یادم رفت انشالله شرف و نامــوس تموم مسلمونا حفظ بشه انشالله هیچ مسلمونی بی آبرو نشه اله ...

چرا فقط مسلمونا آخه؟ 😄

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
نمایشگاه اتومبیل اجاره ای😊 کاسبی کساد شده ولی بازم خداروشکر🙏🏻❤️ راضیم به رضاش🙇‍♀️ انشالله بخ ...

دعات خیلی قشنگ بود عالی

فقط چون استارتر مسحی هستن پس خوبه که دعای قشنگتو به همه اقلیتها هم تعمیم بدی عشقم

ببهشید توی دعات سرک کشیدم😅😅😅😅

😘😘😘😘😘😙😙😙😙

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
دعات خیلی قشنگ بود عالی فقط چون استارتر مسحی هستن پس خوبه که دعای قشنگتو به همه اقلیتها هم تعمیم بد ...

مرسی لطف دارید بانو

خدارو شكر باردار نبودي   من خودم يه بسته از اون غير بهداشتيا دارم سه ماه بيشتره زير شيشه ميز ...

ای جانم 

نخوری بهتره 😙😙😙😘😘

من الفاظ شما رو مثل ماشاالله و انشاالله و... به کار میبرم همیشه

قرآن هم بلدم بخونم تو دانشگاه هم دروس معارفی شما رو خوندم

خیلی غریبه نیستم با دینتون☺️🌹