2777
2789
عنوان

متاسفم به خاطر شعورتون

285 بازدید | 16 پست

تا با کفشای کسی راه نرفتید قضاوت نکنید 

امیدوارم جای من قرار بگیرید بعد حرف بزنید 

سایت پر شده از دخترای مجرد که اصلا نمیدونن ازدواج چی هست 

بابا ازدواج کردین بعد راجب این چیزا نظر بدین الان تو شرایط ازدواج و سختیش نبودین 

منم مجرد بودم زیاد تز میذادم.سرتون توی کار خودتون باشه مجردی برو به بحث های مجردیت برس

الکی فقط تز میدن بعدا برید سر زندگیتون خودتون می‌فهمید چه خبره الان بیخود ادای روشن فکرا و کسایی که میخوان جامعه و دنیارو دگرگون کنن و شوهر رو جر بدن و .... در نیارید  هروقت انجامش دادین بعد بگین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم که بهت وقتی کسی تو موقعیت تو نبوده نباید به حرفاشون توجه کنید و عکس العمل نشون بدی ما همه اینجا تو نظر دادن مجازی شیریم ولی تو موقعیتش یه بچع گربه گوگولی میشیم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من خیلی از ازدواج میترسم 

سختی های که زن های اطرافم از زندگی متاهلی کشیدند منو خیلی ترسونده 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
گفتم که بهت وقتی کسی تو موقعیت تو نبوده نباید به حرفاشون توجه کنید و عکس العمل نشون بدی ما همه اینجا ...

اره واقعا

خودم به مامانم میگفتم اگه جات بودم این کارو میکردم فلان میکردم 

بعدا که جاش قرار گرفتم هیچ کار نمیشد بکنم

دل من هم شکست الهی تقاص شو بدن

میگم کوچیکی آدمای بزرگ فلان میکنن و بهمان میکنن تو فقط به فکر منفعت بودی 

چرا چون از باکره بودنم برای طلاق او نامزدی استفاده کردم که خلاص شم ار دست نامزدم

اره واقعاخودم به مامانم میگفتم اگه جات بودم این کارو میکردم فلان میکردم بعدا که جاش قرار گرفتم هیچ ک ...

آره دقیقا من چند باری اینجا نظر دادم و تأکید هم میکردم که اینکارو بکنه واستارترش وقتی قبول نمی‌کرد اعصابم خورد میشد زندگی جوری ادمو می‌ذاره تو اون موقعیت‌ها که نمیدونی شرمنده وجدانت بشی یا درد اتفاقا حادثه رو بکشی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بیخیال اینجا عادی هست تو مسائل بقیه دخالت میکنند ولی برای خودشون به تو چه گویان حمله میکنند

امشب هم چند تا وحشی ریختن فقط پیام میزارن و همدیگه لایک میکنند.زیاد جدی نگیر.جواب ابلهان خاموشی است.

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

من خیلی از ازدواج میترسم سختی های که زن های اطرافم از زندگی متاهلی کشیدند منو خیلی ترسونده

چبزایی که تو مجردی فکز میکنی نیست 

تو مجردی آدم فکر میکنه بهش بگن بالای چشمت ابرو میتونه جوشان بده اما اینطور نیست همه چی جدیه

بیخیال اینجا عادی هست تو مسائل بقیه دخالت میکنند ولی برای خودشون به تو چه گویان حمله میکنندامشب هم چ ...

هعییییی اعصاب آدمو داغون میکنن 

هی میخوام بهشون توضیح بدم نظرشون درسته اما شرایط کن فرق داشته فقط توهین میکنن 

2790
2778
2791
2779
2792