2777
2789
چه ارتباطی ؟ واقعا ما چه نیازی به بچه های شیطان داریم که جناب استاد یا دعا نویس باهاش ارتباط بگیره؟ ...

آبجی الان من چیکار کنم خیلی حالم بده میگن طلسم شدی از شوهرم مدام ایراد میگیرم افسرده شدم باطل سحرم گرفتم ولی هنوز انجام ندادم

این اسمش ملا هست برا من باطل سحر داده بنظرت جن دارن؟

اینا فعلا وارد خونت نکن اینو اول بگم دوما باطل سحر نوشته نیست اگرم باشه خیلی خاصه  که کم پیش میاد طلسم و هرچیزی تا وارد خونه نشه یا اونجا کار نمی کنه بهتره خودت بگردی ببینی طلسمی هست یا نه

1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازشون گفتع آتیش بزن ازشون با گلاب و اب قاطی کنم غسل کنم ازشونم با سرکه

از من می شنوی این کارو نکن برو پیش یه متخصص علوم غیب من اطلاعاتم  به دلایلی محدود شده تو هر هر شهر چند تا هست 

1

اینا فعلا وارد خونت نکن اینو اول بگم دوما باطل سحر نوشته نیست اگرم باشه خیلی خاصه که کم پیش میاد طل ...

پیش دوتا فالـگیر فـال گرفتم هردوتا گفتن یه زن قدکوتاه سبزه چاق طلسمت کرده 

از من می شنوی این کارو نکن برو پیش یه متخصص علوم غیب من اطلاعاتم به دلایلی محدود شده تو هر هر شهر چ ...

خب یعنی این باطل سحرا جنی ان؟ 

متخصص علوم غریبه از کجا سراغ ندارم

آبجی الان من چیکار کنم خیلی حالم بده میگن طلسم شدی از شوهرم مدام ایراد میگیرم افسرده شدم باطل سحرم گ ...

عزیز من شما نمازت رو بخون، به خدا توکل کن  انشاءالله نمی تونن هیچ غلطی بکنن ، ایمانت که قوی باشه چیزی بهت کارگر نیست

باطل سحری وجود نداره، همراه اون به ظاهر دعا ، جن های جدیدی وارد زندگی میشن، اگه بهتون گفتن طلسم داری ...

وای دقیقا . یه دوستام اصرار اصرار برو به فلان خانومه مشکلت را بگو . خانومه گفت برات سحر کردن خودت برو قرآن بخوان ما هم برات یکارایی این طرف میکنیم . منم پیش خودم گفتم قرآن که خوبه می خونم ولی آیا اونا دارن چکارهایی برای من میکنن ؟ دقیقا تا یکی دو ماه جن ها اذیتم کردن .یا توی خواب یا تلق تولوق . خیلی بد بود ‌. واقعا پناه بردم ب صلوات تا خوب شد . یبار خواب دیدم جن گفت در فلان اتاق را نبند ما بلد نیستیم باز کنیم 😐 یبار خواب دیدم لوستر اتاقم داره جیرینگ جیرینگ صدا میده کن صداشو در آورده بود اینقدر واقعی بود خوایم که پاشدم یه لحظه فکر کردم لوستر اتاقم واقعا داره تکون میخوره . دیدم نه ثابته ‌‌دیگه سمت خانومه نرفتم . چون رایگان بود فکر کردم واقعیه  

اگه نترسی نمی تونن کاری بکنن، نگران نباش، الان خیلی از ماها کم و بیش افسردگی داریم به خاطر شرایط زند ...

ابجی من نماز بخونم قران بخونم اوکی میشه همه چیز؟ 

وای دقیقا . یه دوستام اصرار اصرار برو به فلان خانومه مشکلت را بگو . خانومه گفت برات سحر کردن خودت بر ...

زن؟ خودم پیش زنی رفتم، میون حرفاش گفت من موکلم رو به شکل پروانه می فرستم از اون به بعد سراغش نرفتم، می گفت باید خروس قربانی کنی خودم کاراش رو انجام میدم ، نگو اونا از قربانی تغذیه می کنن، دود کردن و سرکه رو هم خیلی دوست دارن

شبیه فیلم وحشتناک ها شد😱

وقتی به ظهور نزدیک میشیم شیطان اخرین زورش رو می زنه تا دشمن خودش رو به جهنم بکشه، متاسفانه دارن خودشون رو ظاهر می کنن، شما پیگیر اینجور چیزا نباش نترس با شما کاری ندارن