2777
2789
باطل سحری وجود نداره، همراه اون به ظاهر دعا ، جن های جدیدی وارد زندگی میشن، اگه بهتون گفتن طلسم داری ...

خوبه که یچیزایی می دونی اما  دعا نویان ایکارو با یک سری دعای مختوم اونجارو پل می کنن که اصلا و ابدن می گم پیش نه رمال نه دعا نویس برید اما استا د علوم غربیه که اکثرن سید هستن (نمی خوام کامل بگم )یه کارایی می کنن که پاکسازی انجام شه  

1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم ادمی ک میگن یه تختش کمه خب یعنی ضریب هوشیش کمه پس چطور ممکنه تو کنکور موفق بشه؟

دلایل مختلف شانس رانت و....

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

جدی؟ خب وقتی طلسمت کردن باید چیکار کنی

راهی نداری فقط نماز رو ترک نکن که نتونن روت مسلط بشن، اخرالزمان هستیم شیطان وارد زندگیهامون شده اخرین تلاشش رو برای به جهنم کشوندن ما داره انجام میده، خودش و بچه هاش

خوبه که یچیزایی می دونی اما دعا نویان ایکارو با یک سری دعای مختوم اونجارو پل می کنن که اصلا و ابدن ...

مثلا چیکار میکنه

این سیدی ک برامن باطل سحر داده رو ورقع عای دعاهاش بسم الله الرخمن الرحیم هست

خوبه که یچیزایی می دونی اما دعا نویان ایکارو با یک سری دعای مختوم اونجارو پل می کنن که اصلا و ابدن ...

متاسفانه اونا هم تسخیر شدن فقط اینو میگم برحذر باشید، انشاءالله امام زمان ظهورشون نزدیکه نجات پیدا می کنیم، من خودم خیلی مریض میشم مجبورم به تحمل

دعا نویس یا به اصطلاح سید یا جناب استاد یه سری موکل جن داره، شما وقتی طلسم شدی همراهش چند تا جن هستن که باعث ناراحتی روحی یا جسمی میشن وارد زندگی شما میشن، دعانویس با باطل سحر چند تا جن دیگه می فرسته که با اونا به اصطلاح نبرد کنن و اونا رو فراری بدن ولی در اصل حال شما بدتر میشه ، چون بعضی از اونا وارد کالبد شما میشن، شاید به نظر باور کردنی نیاد

دعا نویس یا به اصطلاح سید یا جناب استاد یه سری موکل جن داره، شما وقتی طلسم شدی همراهش چند تا جن هستن ...

استاد و کسی که دعا نویسه فرق داره جن مسلم میداریم و انواع که خوبن یا بد بعضی وقتا واقعا نیازه و موکل داستانش فرق داره سید ها اکثرا راحت تر ارتباط می گیرن  

1

بیشترین خطر این طلسمها اینه که کم کم شما رو افسرده می کنن و به سمت خودکشی می کشونن، اگه کسی خودکشی کنه دیگه راهی برای نجات اون دنیا نداره، جهنمی میشه و تمام ، اونا دنبال این هستن، هر چی می دونستم گفتم، شب همگی خوش

استاد و کسی که دعا نویسه فرق داره جن مسلم میداریم و انواع که خوبن یا بد بعضی وقتا واقعا نیازه و موکل ...

چه ارتباطی ؟ واقعا ما چه نیازی به بچه های شیطان داریم که جناب استاد یا دعا نویس باهاش ارتباط بگیره؟ جن هایی که موکل هستن همه شیطانی هستن ، جن مسلمان کاری با ادمیزاد نداره مشغول زندگی خودشه، گولتون نزنن که جن رحمانی داریم به آدما کمک می کنن، من دیگه رفع زحمت می کنم