2777
2789

عاشقشم طلای مینیمال و سفید سبک کره ای 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن من دوست ندارم ..طلادرشت دوست دارم...دیگه سلیقه ایه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

نه واقعا ظریف میخوام

اینایی که ببر نیم کیلویی تمساح ی کیلویی میندازن

حس خوبی نمیده بهم مگه وسط سیرکم باغ وحشم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اخه کیه ک بدش بیاد یه دسبند ۳۰۰میلیونی دستش بندازه بعد بگه نه عزیزم سلیقم نی من دوگرمی میخوام توروخد ...

عزیزم شما میتونی  یه دستبند جواهر بخری که ۳۰۰ میلیونه ولی انواع جواهر توش‌ کار شده و ظریفه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

نه واقعا ظریف میخواماینایی که ببر نیم کیلویی تمساح ی کیلویی میندازنحس خوبی نمیده بهم مگه وسط سیرکم ب ...

شما توان مالی خرید اون ببرو داری؟ینی اگه بدن بهت نمیندازی؟حالا ببر نه یه دستبند پهن خفن

شما توان مالی خرید اون ببرو داری؟ینی اگه بدن بهت نمیندازی؟حالا ببر نه یه دستبند پهن خفن

نه واقعا نمیندازم احساس خفگی دارم نباید چیزی دستو بالمو بگیره

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
عزیزم شما میتونی یه دستبند جواهر بخری که ۳۰۰ میلیونه ولی انواع جواهر توش‌ کار شده و ظریفه

خلم من؟؟؟صدتا دستبند و طلای ظریف دارم مگه من بازیگر هالیوودو جواهر بندازم