2777
2789
عنوان

خرید گوش ایفون

225 بازدید | 46 پست

خانومی ها یه سوال دارم ازتون

من 16 سالمه و امسال شهریور یاد مهر میخوام گوشیم عوض کنم

دلم میخواد ایفون بخرم و بودجه ام هم تا حدود 30 خورده ایی هست؟

ایا با این قیمت میشه ایفون خرید؟

و چه بدی هایی داره این گوشی

بیشتر بخاطر کیفیت دوربین میخوام چون برای کارم باید پیج بزنم

خلاصه اگه میشه کمک کنید و راهنمایی

و اینکه چه مدلی بگیرم 

با ۳۰ تومن نمیشه ایفون خرید 🙂

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

30 تومن منظورم پایین ترین قیمت بود یعنی 30 به بالا

۳۰ ب بالا یعنی تا چقد بالا؟ ۳۰ ملیون ب بالا یعنی ۳۰ ملیون تا ۱۰۰ ملیون میتونی هزینه کنی؟!

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

۳۰ ب بالا یعنی تا چقد بالا؟ ۳۰ ملیون ب بالا یعنی ۳۰ ملیون تا ۱۰۰ ملیون میتونی هزینه کنی؟!

30 تومن تا حداقل 50 70 تومن

چون سنمم پایینه و واقعا ارزش نداره 100 تومن بخاطر یه گوشی تو این سن بدم

میتونی سری آیفون ۱۱ بخری

اپ استور فیل ت ره و حجم برنامه ها خیلی بیشتره

برنامه های ایرانی سخت گیر میاد و اکثرا اشتراکیه

باطریت پاسخگوی کار های سنگین و طولانی نیست

اگر خوب مراقبت نکنی و سلامت باطریت به ۸۰ درصد برسه باید تعویض کنی

بدیاش اینان ولی درکل خوبه

خودم ۱۳ پرومکس داشتم دیروز فروختم امروز طلا خریدم

🌸🌸

30 تومن تا حداقل 50 70 تومنچون سنمم پایینه و واقعا ارزش نداره 100 تومن بخاطر یه گوشی تو این سن بدم

اها 

خب با ۷۰ تومن میتونی ۱۳ بخری که