2777
2789
عنوان

گاهی پیام های خواهرم ب مامانم

187 بازدید | 11 پست

رو ک میبینم حالم بد میشع و آتیش میگیرم،  شدید حالم بدددهههه

یک زنیکه پر توقع و نق نقو 

توقع داره زندگیش رو مامانم درست کنه

الان همش شماره کارت می‌فرسته ک پول بفرسته و سفارش وسیله میده ک براش بخره،  مگه مامان من درآمدش از شوهر تو بیشتره ؟ یک زن تنهاست 

خداییش بقران بدنم میلرزه از این حجم وقاحت 

کاش نبودند.. هر روز تو پیاماش داره از من میگه 

بققراااان ازش خستممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ، ازش می‌ترسه خیلی دعا و جنبل میکنههه۶ یک جادوگرها بقران

ن این‌چیزها نیست تا خودش نخواد نمیتونه کاری بکنه لابد خودشم دوست داره ک خواهرت انقد روش باز شده

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

ن این‌چیزها نیست تا خودش نخواد نمیتونه کاری بکنه لابد خودشم دوست داره ک خواهرت انقد روش باز شده

خیلی وقیح پرروعهههه 

پرتوقععععععع و پررو 

کاش هیچوقت نمیدیدمش ، کاش خواهرم نبود

بچه‌شه، ازش نمیترسه دلش نمیاد رد کنه. من بینتون نبودم ولی تو چرا از خواهرت اینقدر بد میگی؟ چکار در حقت کرده ک اینقدر نفرت داری ازش

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
بچه‌شه، ازش نمیترسه دلش نمیاد رد کنه. من بینتون نبودم ولی تو چرا از خواهرت اینقدر بد میگی؟ چکار در ح ...

از بچگی رابطه خوبی نداشتیم ، الانم حسادت و بدگویی پشت سر من رو داره ، جلو همه همش منو ضایع میکنه و مشکل روانی داره 

بچه‌شه، ازش نمیترسه دلش نمیاد رد کنه. من بینتون نبودم ولی تو چرا از خواهرت اینقدر بد میگی؟ چکار در ح ...

اون نفرتش ب. من بیشتره ، یک آدم نفهم ک همش مثل مگس ویز ویز میکنه ، بقرآن ازش خسته شدددم

دوست داشتم کلا یکجوری میشد ک میتونستم نبینمش و حتی اسمش رو نشنوم 

با حقوق ده تومنی مامانم ، صد تا وسیله هر روز دستور میده بهش ک بخره ، شماره کارت میده ک بالای دویست چهارصد پول بفرسته

همس نقققق میزنه ، دیگه چیزی هست ک ازش متنفر نباشم ؟