2777
2789
عنوان

من ازدواج کردم که مستقل زندگی کنم

186 بازدید | 16 پست

چرا همسرم هعی بهم میگه بعد عروسیمون صبح بیدار شدی کاراتو کردی بیا پایین خونه مامانم تا شب که من بیام به نظرتون چطورب بهش بگم نمیخوام چطوری حرفشو بندازم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو باشه ولی انجام نده

مامانشم اخه بهم میگه رفتیم قسطی فرش خریدیم برگشت بهم گفت اره قرضتون زیاد شد یه سالو بیاید خونه من بخورید برید بخدا من حاظرم نون خشک بخورم اما خونه خودم

به نظر من خیلی مستقیم و جدی از الان بهش بگو که من کلی برای زندگیم برنامه دارم و قرار نیست همدم مامان تو بشم

منم مثل بقیه عروسها بهش سرمیزنم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
مامانشم اخه بهم میگه رفتیم قسطی فرش خریدیم برگشت بهم گفت اره قرضتون زیاد شد یه سالو بیاید خونه من بخ ...

اره قبول دارم ولی تو ام که بی کس نیستی که بخوای نون خشک بخوری مادرت نزدیک بهت یا نه؟

ببین کلاً زیر منت کسی نباش 

اره قبول دارم ولی تو ام که بی کس نیستی که بخوای نون خشک بخوری مادرت نزدیک بهت یا نه؟ببین کلاً زیر من ...

اره بابا با خونه بابام دو تا خیابون فاصله دارم از الان مامانم میگه هفته ای ۴ روزشو میام بهت سر میزنم

اره قبول دارم ولی تو ام که بی کس نیستی که بخوای نون خشک بخوری مادرت نزدیک بهت یا نه؟ببین کلاً زیر من ...

من تو کارام از هیچ کسی کمک نمیگرم البته بجز همسرم پنجره های خونمو پله هاشو خونمو کلا با نامزدم دوتایی تمیز کردیم عین دسته گل حتی به مامانمم نگفتم فردا پس فردا هم هیچ جا ازش درخاست کمک نمیکنم

اره بابا با خونه بابام دو تا خیابون فاصله دارم از الان مامانم میگه هفته ای ۴ روزشو میام بهت سر میزنم

خوبه عالیه پس نگران نباش

ولی سیاست داشته باش دعوا نکن ولی در عین حال زرنگ و پاچه پاره باش اگه شوهرت هر چی گفت بگو باشه حالا بعداً یه کاریش می کنیم ولی انجام نده مثل خانم خوب بشین تو خونت نزار کسی دخالت کنه و کلاً دعوا بین خودت و شوهرت کسی بفهمه چون فقط بدتر میشه 

ایشالا خوشبخت بشی عروس خانم😍😘😁