2777
2789
عنوان

میخوام برگرده🥲

92 بازدید | 11 پست

خلاصه براتون میگم نظرتونو بگین(خدایی کسی هست ندونه؟انقد که من تاپیک زدم🥲ولی خب حالم بده واقعا)

من شش ساله با نامزدم تو رابطه بودم

مثه همه رابطها بالا و پایین داشت

ولی چند ماه بود ما سی درصد بحثامون سر چیزای قابل بحث و درست بود

ولی هفتاد درصدشون سر چرتو پرت بود(که هفتاد درصد من مقصر بودم)

سر بحث اخرمون

نامزدم اومد گفت نیاز به ارامش دارم چند ساعت نباش این چند ساعت شد یه روز

دخترعمم زنگ زد مثلا رابطمونو جوش بده(خلاصش:اره ما جفتمون مقصریم جفتمون قول بدیم دیگه همو اذیت نکنیم و من فقط واقعا اعصاب برام نمونده از دست این بحثا و... و الانم بهش (من)پیام میده حلش میکنم)

یه ربع بعد پیام داد ازم جدا شد😐😐همینقد عجیب

بعدم گفت یه روز نبودم واقعا ارامش داشتم الانم باید جداشیم و دیگه هم انلاین نشد خطامم بلاکه:/

من مقصرم

ولی اونم هست

و‌ الان حس میکنم ممکنه دیگه برنگرده🥲🥲

میخوام زنگ بزنم ولی میترسم همه چی بدتر شه

میخوام بهش فضا بدم ولی میترسم به نبودنم عادت کنه:(

من خیلی مقصرم واقعا و میترسم هیچ جای برگشتی نمونده باشه🥲

دور شو

انقدر خودتو خارو ذلیل نکن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

عزیزم‌ دختر عمت‌ ی وقت چیزی نگفته ؟ 

بعد تو بحث هاتون واقعا تو مقصر بودی؟ رابطه ۶ ساله الکی الکی تموم نمیشه خیالت از برگشتش راحت باشه ولی عشق چشاتو کور نکنه اگ اون واقعا مقصر بوده یا زیاده روی کرده حتما در نظرش بگیر

به یاد فرزندان ایران و جانفدایان وطن...روحشان شاد و راهشان پر نور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی بیشترسمتش بری بیشتر ازت دورمیشه

ی مدت بزار تنها باشه

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

اینکه گفت یه روز نبودم آرامش داشتم یعنی از بس بحث زیاد بوده، مغزش خسته شده تصمیم ناگهانیشم از روی فشار و خستگی بود تا اینکه واقعا نخواد

تو الان به هیچ عنوان زنگش نزن چون احتمالاً ذهنش پر از خستگی و دلخوریه، تماس فقط بیشتر فشار میاره.

یه مدت بهش زمان بده مثلا یه هقته ده روز تا بتونه فکر کنه و ببینه نبودنت واقعاً آرومش می‌کنه یا دلتنگت میشه

اگرم برگشت اصلا خودتو مقصر نشون نده یگی همه اش تقصر من بود و فلان اینا چون اون هم سهم داره.

اگرم بعد ده روز پیام نداد خواستی بزنگی یا پیام بدی بگو
من قبول دارم دعواها خیلی اذیت‌کننده شده بودن. دلم می‌خواد اگه یه روز خواستی حرف بزنی منطقی بشینیم راجع به همه‌چی حرف بزنیم. بهم وقت بدیم ولی حتما یه مدت زمان بددددده  چون کسی که ۶ سال تو رابطه بوده راحت دل نمیکنه فقط مغزش تو حالت فرار از دعواس بری سمتش اوصاع رو برای جفتتون مخصوصا اون سخت تر میکنی

برای تکمیل جهزیه ام دعا کنید لطفا😘🌹دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

دور شوانقدر خودتو خارو ذلیل نکن

چه ربطی به خاری و ذلت داره اخه عزیزم

الان من مرد بودم همتون میگفتین برو معذرت خواهی کن پاشم ببوسا

جنسیتی نگاه میکنید

معذرت خواهی من بخاطر اشتباهم خاری و ذلته؟

عزیزم‌ دختر عمت‌ ی وقت چیزی نگفته ؟ بعد تو بحث هاتون واقعا تو مقصر بودی؟ رابطه ۶ ساله الکی الکی تموم ...

نه خب اگه میگفت که بهم میگفت خودش دیگه

رو حرف دخترعمم جدا نمیشد همچینم بهش اعتمادی نپاره رو حرفاش حساب کنه

اینکه گفت یه روز نبودم آرامش داشتم یعنی از بس بحث زیاد بوده، مغزش خسته شده تصمیم ناگهانیشم از روی فش ...

منم نظرم همینه

ولی ترسم اینه مغزش به این ارامشه عادت کنه😐😂

من واقعا الان که از دور دارم میبینم ماجرارو میفهمم خیلی سر چرت و پرتای بی ارزش بحث کردممم

حالا اونم مقصر بودا

روانی که نیستم الکی بپرم به یکی

ولی خب بازم من خیلیییی اشتباه کردم😐

واقعا میترسم نخواد هیچجوره باهم باشیم دیگه:(

چه ربطی به خاری و ذلت داره اخه عزیزمالان من مرد بودم همتون میگفتین برو معذرت خواهی کن پاشم ببوساجنسی ...

طرف با نبودت حال میکنه

تو میری معذرت میخوای 

خب یکم فکر کن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

منم نظرم همینهولی ترسم اینه مغزش به این ارامشه عادت کنه😐😂من واقعا الان که از دور دارم میبینم ماجرا ...

من اونچه که شرط بلاغ بود بهت گفتم دیگه خودت میدونی

برای تکمیل جهزیه ام دعا کنید لطفا😘🌹دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕