2777
2789
بله، چون کار حرامی انجام نداده. چه از نظر شرعی و چه از نظر قانونی.تازه بنده خدا داره خرج زن اول رو ه ...

اگر کار درستی بود و خدا و پیغمبر راضی بود ،اگر زن اول راضی بود،اگرکار درست و پسندیده ای بود مخفیانه وفقط برای رابطه ی جنسی از هم استفاده نمی کردن،اگر کار خوب و شایسته ای هست چرا دختر، این خانم خیلی محترم خبر نداره، اگردخترش اطلاع داره ببین این مرد چقدر محترم و قابل اعتماد هست که خان نمیتونه اجازه بده وقتی شوهرش هست بچه تو خونه باشه،اگر کار این آقا و خانم درست هست وشما و خودش هم تایید میکنید چند همسری رو برای شوهرت زن سوم بگیر این خانم هم دنبال زن سوم برای شوهرش باشه خوبه؟چرا فکر می کنید خدا هم همینقدر ظالم هست که از اه یک زن بی گناه و مظلوم به راحتی بگذره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله، چون کار حرامی انجام نداده. چه از نظر شرعی و چه از نظر قانونی.تازه بنده خدا داره خرج زن اول رو ه ...

شک ندارم خ‌ودت زن دومی یاسوم یامعشوقه یه مرد حروم زاده

.ببین شک نکن چه توچه تین خانم دارید بالا اورده یکی دیگه رومیخورید

شک نکنید همون مرد ته قلبش میگه من متعلق به زن بچه خودمم.شک نکن زن اول مرد یا زن خود مرد میگه من غذاشومیخورم عنمو زن دوم یامعشوقه .پس دهنتو ببند

میگم اگر ان شاءالله طوری بشه که خانم ها هوای همو داشته باشند، اینطوری خیلی عالی میشه و به هیچ طرف آسیبی وارد نمیشه. 

و حتما پیش مشاور باید رفت.

چند وقت بود نبودم ، مرسی که انقدر مودب نظرت رو گفتی

تمومش کن انقدر راجب زندگیت تاپیک نزن

خجالت اوره 

نمیدونم چقدر سختی کشیدی ک ب اینجا برسی

ولی تمومش کن تو سایت عمومی ک بچه توشه حرف نزن 

بیخیال شو

شبتم بخیر

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
چند وقت بود نبودم ، مرسی که انقدر مودب نظرت رو گفتی

خواهش می کنم بانو. ولی نظر بقیه ملاک و معیار تو زندگی شما نباشه، یعنی نگید اگر مردم بفهمند زن دوم هستم چه حرف ها پشن سرم نمی زنند. بعضی ها غلط می کنند. برای حرف مردم زندگی نکنید. این همه آدم تو همین ایران ما زن دوم و سوم و چهارم هستند و سرشون تو کار خودشونه و زندگی شیرینی دارند.

مگه مشکلی به وجود اومده؟؟؟ به نظرم با هوای زن اول رو داشته باشید خدا همه جوره براتون می سازه..مطمئن باشید. مثلا با آقاتون صحبت کنید، با زن اول هماهنگ باشید، باور کنید دیگه هیچ مشکلی به وجود نمیاد. نه خبری از عذاب وجدان هست، نه خبری از مخفی کاری هست و... بعد دیگه قانونا برای هم میشید و بچه هم بخواهید بچه بیارید. اون بنده خدا هم یه گوشه به زندگی اش میرسه، روزی یکی دو شب هم آقا پیش اون باشه. مگه آسمون به زمین میاد.

دلتون دریا باشه بانو و فقط خدا رو در نظر بگیرید. خدا از جایی که فکر نمی کنید براتون می سازه ان شاءالله.

اقای متاهلی که دنبال همسر دوم هستی اساسا خلقتت برای گرفتن چتد همسر و تعدد زوج نیست ای کاش میفهمیدی که چرا اصلا خلق شدی ،با تربیت درست نداشتن و قایم شدن پشت چهار تا حدیث من دراوردی و مشاوره های ابکی خودت و مودب نشون میدی؟

مرد اگر غیرت داشته باشه انقدر سرش شلوغ کار و زندگی و جنگ و سیاست و مردم داری و خلاقیت و درامد و تربیت فرزند میشه  که اداره یک زن براش اولیت میشه و دومی رو توی خواب هم نمیبینه

مشکل امثال شما در غیرت هست که هم سن و سالات از مرزها دفاع میکنن و شما دنبال زن دومی😏😏