2777
2789
عنوان

کرپ کش

2572 بازدید | 9 پست

چه جور جنسیه . مم از پارچه سر در نمیارم . گرم نیست برای مانتو ؟ از اینایی نیست که الکتریسیته ایجاد میکنن زیر چادر و میچسبن به بدن ؟

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

الکتریسیته هم ایجاد کنه با نرم کننده حله خیلی پارچه نازک‌و خوش دوختیه لخت و خوش پوش هستش 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من يه چيزى گرفتم فروشمده گفت كرپ كش هست منم خوشحال و شاد و خندان بردم دادم خياط خياط زنگ زد گفت بيا پاچت رو ببين مسوليتش با خودت

اتو مى زد بجاى اين كه صاف بشه چمع مى شد اصلا يه وضعى بود 😢

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
والا من يه چيزى گرفتم فروشمده گفت كرپ كش هست منم خوشحال و شاد و خندان بردم دادم خياط خياط زنگ زد گفت ...

کرپ کش اتو نمیخواد یکی از خوبیاش همینه چروک نمیشه 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
کرپ کش اتو نمیخواد یکی از خوبیاش همینه چروک نمیشه 

اتو نمى خواد ولى تو دوخت خط اتو كه مى خواد !

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
اتو نمى خواد ولى تو دوخت خط اتو كه مى خواد !

آره باید وقتی اتوش میکنی یه پارچه نخی نازک روش بندازی 

خانما برا این مدل میشه کرپ کش استفاده کرد؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی