2777
2789
عنوان

نمونه قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 145 پست

اصلا مهم نیست واقعااااا میگم با یه چشم به هم زدن ۳ سال تموم میشه من ۴۰۱ ثبت نام کردم امسال باورم نمیشه تموم شد بعدشم که استرس کنکور خداروشکر کن دوستات پیشت نیستن حواست رو پرت کنن

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره عزیزم🥹🥲

من خودم با کمال ناباوری قبول شدم ولی مدرسه نمونه منطقه ما خیلی چیز خفنی نیست و با دولتی یکیه

کلا عزیزم اصلا نگران نباش هیچ چیزی رو از دست ندادی❤️❤️❤️

🙂🍃
هیچوقت هییییچوقت بخاطر درس و مدرسه غصه نخور بخدا که ارزش نداره من جونمو سلامتیمو تو درس گذاشتم خیلی ...

واقعا؟

الان چیکار میکنید؟ 

منم درسم خوبه،ولی دوست دارم بزم سراغه یه کار درآمد دار

عزیزم من نمونه خوندم ولی تفاوت خاصی با مدارس دیگه نداشت فقط مدرسه نوساز تر بود همه چی به خودت بستگی داره اگرم معلمای خوب میخوای بسته های آموزشی بگیر خیلی موثر تره 

سال آخر که ترجیح میدی مدرسه نری بشینی خودت بخونی با ویدیو 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

واای واقعا؟ راستش از خیلیا شنیدم خوب نیست،ولی بازم آزمون دادم الانم احساسم بخاطره اینه هیچکس باورش ن ...

اره واقعا 

منم اونجا خوندم میگم فرقی نداره فرقش اینه بیشتر اذیتت میکنن بیشتر پول میخوان همین 

هی هم میگن شما نخبه این از همه جلوترین ولی آخرش یکسانند با دولتی ها

واای واقعا؟ راستش از خیلیا شنیدم خوب نیست،ولی بازم آزمون دادم الانم احساسم بخاطره اینه هیچکس باورش ن ...

وای منم دقیقا مثل تو 

معدلم بیسته کسایی قبول شدن که میومدن من بهشون درسو توضیح میدادم و من همه سوالارو زدم ولی چون اولویاتامو عوض کرده بودن نشدم