2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو دولینگو بخش تمرین خنزه رو کارکترایی که واسه هر درس باز شده بزنی صداش هم پخش میشه،اگه خیلی تخصصی میخواین هلو چاینیز بهتره اما باید اکانت سوپر پریمیومش رو بخرید

تا 10 دقیقه قبل از سر رفتن شیر همه چیز عادی به نظر میرسد...من درباره شیر حرف نمیزنم

ممنون دولینگو اشتراک میخواد برا مراحل بالاترش؟

نه کاملا رایگانه فقط مثل بازی ها پنج تا جون داره که اگه اشتباه پاسخ بدین یکی ازتون کم میشه و واسه پر شدن کاملش یک روز باید صبر کنید که اذیت میکنه،بخش تمریناتش هم اشتراکیه،من اشتراکشو میخرم ولی بدون اونم میشه

تا 10 دقیقه قبل از سر رفتن شیر همه چیز عادی به نظر میرسد...من درباره شیر حرف نمیزنم

نه کاملا رایگانه فقط مثل بازی ها پنج تا جون داره که اگه اشتباه پاسخ بدین یکی ازتون کم میشه و واسه پر ...

منظورم از تمرینات جاییه که اسپیکینگ و لیستینینگ کار میشه و قسمت تمرین اشتباهات،خود مراحل اصلیش رایگانه،در کل در مقابل هلو چاینیز قیمتی نداره حتما بخرید

ممنونم اشتراکش چقدره هرکاری کردم نشد بخرم

خواهش میکنم،من از لایسنس مارکت میخرم 80 تومن،ایمیلتون اول رو تو دولینگو ثبت کنید بعد موقع ثبت نام تو لایسنس مارکت همونو بدین لینک فعال سازیش براتون میاد

خواهش میکنم،من از لایسنس مارکت میخرم 80 تومن،ایمیلتون اول رو تو دولینگو ثبت کنید بعد موقع ثبت نام تو ...

آها مرسی از راهنمایی تون خوبه بازم هلوتالک خیلی قیمتش بالاتره فک کنم ماهی ۲تومن باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز