2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حال منم خوب نیست

خسته ام از این زندگی

افسردگی دارم،وسواس دارم

خانواده خوبی ندارم

حتی نمیتونم خوب صحبت کنم و دوست پیدا کنم

توشغلم موفق نیستم و میلنگم

پول کافی ندارم

پناهی ندارم

۳۶سالمه مجردم

سگم نگاهم نمیکنه

نگران پیریمم

نگران اینکه از پس هزینه های زندگیم برنیام و...

حال منم خوب نیستخسته ام از این زندگیافسردگی دارم،وسواس دارمخانواده خوبی ندارمحتی نمیتونم خوب صحبت کن ...

عزیزم تو فقط باید پول دربیاری شصت سالن هم باشه با عمل زیبایی درست میشه و اینکه اجتماعی بیشتر باش

دنیام دخترم♥️✨

خدایا منو مرگ بده

من تحمل این همه رنج و سختی را ندارم،نمیخوام ناشکری کنم اما طاقت ندارم

به یکی قیافه میدی،اخلاق خوب میدی،روابط اجتماعی میدی،خانواده خوب میدی،پول کافی میدی،همسر خوب و بچه های خوب

به من بدبخت کدومشو دادی؟

این همه شکنجه بس نیست؟

لطفا تمومش کن

عزیزم تو فقط باید پول دربیاری شصت سالن هم باشه با عمل زیبایی درست میشه و اینکه اجتماعی بیشتر باش

معلمم،حقوقم ۱۵ تومن

لب مرز اسکیزوئیدم

میخوام اجتماعی باشم اما مغزم کار نمیکنه،چیزی نمیتونم بگم ،به شدت کم حرفم و تنها

معلمم،حقوقم ۱۵ تومنلب مرز اسکیزوئیدممیخوام اجتماعی باشم اما مغزم کار نمیکنه،چیزی نمیتونم بگم ،به شدت ...

آخی  ناراحتی  آدم رو پسر می‌کنه شایدم بکشه  ازدواج نکردی دولت رو چیکار کردی وام بگیرد یا پولی بهم بزن 

حیف تو بنظرم با استعداد و باهوشم بودی

دنیام دخترم♥️✨

آخی ناراحتی آدم رو پسر می‌کنه شایدم بکشه ازدواج نکردی دولت رو چیکار کردی وام بگیرد یا پولی بهم بز ...

خانواده ام منو بد بخت کردن،حقم این زندگی نبود

۶سال قبل خواستگار خوب داشتم با حماقت خودم و اونا پروندیمش،اگه باهاش ازدواج میکردم وضعیت الانم این نبود

اون الان ازدواج کرده و بچه داره

خانواده ام منو بد بخت کردن،حقم این زندگی نبود۶سال قبل خواستگار خوب داشتم با حماقت خودم و اونا پروندی ...

امیدوارم ازین جا به بعد اتفاقاتی خوبی بیوفته✨💖

دنیام دخترم♥️✨