2821
2789
عنوان

امتحان هدیه

149 بازدید | 21 پست

بچه ها من امتحانم فرداس ساعت 10 هدیه نهم هیچی هم بلد نیستم چون مریض بودم نصف سال درس خوندم نصف شو نتونستم قرار بود سال بد بخونم یهو دیروز تصمیم گرفتم بدم امروز دفاع داشتم  دو جلسه هم کلاس ریاضی داشتم    باعث شد ساعت 3 بیام خونه  بدش خوابیدم  نیم ساعت پیش بیدار شدم چون خیلی خسته بودم ذیشب دفاع خونده بودم الان مخام هدیه شروع کنم تصمیم گرفتم فقط نمونه سوال حل کنم   چکار کنم جداقل نمره 18 بگیرم

تا صبح بخون نصف تیمتون بخون نصفشم‌ نمونه سوال

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

ببخشید اون پیام ها نیست؟ 

هدیه برای ابتداییه🤔😶

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما تو ابتدایی میگفتیم هدیه 

تو راهنمایی میگفتیم معارف 

تو دبیرستان میگفتیم دینی 

یادش بخیر 😂