2777
2789
عنوان

بله رو بگم یا نه⁉️🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 67 پست
ولی خوب پریناز خانم و خانم دربارنظر من اینکه شما حداقل مثلا ۱۰-۲۰ تا باید ویژگی بنویسی بگی من شوهری ...

آها بله چه راه حل خوبی !

فقط یچیزی داداشم هی میگه دیوونست مشگل روانی داره یکی نیست بگه برادر من خودت دوساله زن داری هیچکدوم ازینایی که این آقا داره رو نداری بعد یبار خونمون بود خون دماغ شدن همین شد که ترسیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قانون که برای زن چیزی نداشته تو قضیه ارث و میراث وقتی هفتاد سالت شد و شوهرت مرد بعد از هفتاد سال زندگی هیچ ارثی به جز مهریه و یک هشتم از اموال شوهرت بهت نمی‌رسه اونوقت سر پیری کجا میخوای بری زندگی کنی با کدوم پول یا اصلا شوهرت بخواد بعد از چند سال طلاقت بده به دلیل تجدید فراش یا مریضی شما یا هر علت دیگه ای هیچ پشتوانه ای نداری .

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
قانون که برای زن چیزی نداشته تو قضیه ارث و میراث وقتی هفتاد سالت شد و شوهرت مرد بعد از هفتاد سال زند ...

این حرفو بابام بهش گفت پسره گفت تو زندگی ببینم واقعا میشه بهش اعتماد کرد همه چی میزنم به نامش 

این حرفو بابام بهش گفت پسره گفت تو زندگی ببینم واقعا میشه بهش اعتماد کرد همه چی میزنم به نامش

این که فقط حرفه ،  تضمینش چیه ،  تو این دور و زمونه حرف زیاد زده میشه اگر راست می‌گفت باید یه کمی سرمایه وسط میزاشت طلاق واسه یه زن چند برابر مرد  طبعات منفی داره مخصوصا تو جامعه ما یه زن به ستوه نیاد همون بسوز بساز میشه چرا نباید پشتوانه مالی داشته باشه چرا یه مرد نمی تونه واسه مالش کمی ریسک پذیر باشه ولی یه دختر باید ریسک ازدواج با یه مردی که معلوم نیست چی از آب دربیاد با این همه قوانین حمایتی که از مرد هست فقط یه مهریه زن داره ، والسلام .

اگر یه زن بمیره نصف اموالش مال مرد میشه اگه یه مرد بمیره به جز بچه هاش حتی اگر پدر مادر داشته باشه به اندازه سهم یک فرزند دختر هر کدام ارث میبرن ولی زن فقط یک از هشت قسمت حالا بیاین بگین مهریه برای چیه .تو هشتاد سالگی کاسه چه کنم دست بگیره طرف. 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️