2777
2789
عنوان

شوهر سیگاری

160 بازدید | 19 پست

خانما من ۴ ماه عروسی کردم توی دوران آشنایی به من گفته بود سیگار نمی کشه و واقعا هم نمی کشید توی عقد و نامزدی ولی از اول گفت شاید سالی یکی و دوبار قلیون بکشه اونم با خودم هر وقت جایی بریم که باشه منم قبول کردم چون خودمم در اون حد می کشم اما یک ماه وقتی میاد خونه احساس می کنم لباسش بود سیگار میده یعنی بو سیگار و ادکلن چون می دونه خیلی حساسم اگه بفهمم می کشه کلا ولش می کنم به نظرتون چیکار کنم ؟

قطعا میکشه

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

ازش بپرس  میکشی؟ از دست گاها کاری بر نمیاد

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این یک ماه نود درصد مواقع که اومده خونه آدامس دهنش ولی وقتی لباس هاش داشتم می ریختم لباس شویی خیل ...

اگه بفهمی جدا میشی؟ 

اگه اره به روش بیار جدا شو اگه نه هم به روش نیاز بزار جلوت نکشه

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉
شوهر منم دو سال تو نامزدی جلوم نمی‌کشیدو نمیدونستمجزیی از خط قرمز هام بود بعد عروسی فهمیدم سیگار میک ...

چیکار کردی شما بعدش فهمیدی اعتیاد به مواد مخدر داره؟ 

اگه بفهمی جدا میشی؟ اگه اره به روش بیار جدا شو اگه نه هم به روش نیاز بزار جلوت نکشه

آخه دوسش دارم اونم خیلی منو دوست داره ولی نمی دونم چرا ازم مخفی کرده با اینکه خیلی با سختی منو به دست آورد 

چیکار کردی شما بعدش فهمیدی اعتیاد به مواد مخدر داره؟

چند بار قهر کردم رفتم خونه بابام فایده نداشت

آخرش خودش خسته شد گذاشت کنار ولی الان سیگار میکشه دیگه با اون کاری ندارم بهتر از مواد مخدره

چند بار قهر کردم رفتم خونه بابام فایده نداشتآخرش خودش خسته شد گذاشت کنار ولی الان سیگار میکشه دیگه ب ...

من همسرم ناس میندازه و چیزای دیگ مصرف میکرد حالا میکه ترک کرده ولی من دیدم

چطوری همسرتون ترک کرده رفته کلاس؟ 

آخه دوسش دارم اونم خیلی منو دوست داره ولی نمی دونم چرا ازم مخفی کرده با اینکه خیلی با سختی منو به دس ...

میتونی هم غیر مستقیم بهش بگی شاید اثر داشت و نکشید اگه تازه شروع کرده باشه 

چون حتی اگه ادم با همچین دوستی بچرخه که سیگار نیکشه خودش سیگاری نباشه به مرور سیگاری میشه