2777
2789
عنوان

بله رو بگم یا نه

89 بازدید | 11 پست

حقیقتش من یه خاستگار داشتم که از نظر مالی هیچ مشکلی نداشت فقط حرفش این بود من یه سکه بیشتر مهر نمیکنم پدرمم قبول نکرد و گفت مهریه پشتوانه دختره خلاصه من داستان و یه مدت تمومش کردم که دیگه قبول نشده بره سراغ زندگیش هفته پیش مادرش اومده بود می‌گفت بیایم تو صحبت کنیم میترسم ریسک کنم و خانوادم گذاشته به عهده خودم اما واقعا سخته 😭😭

خب بغیر از مال و منال اخلاقیات و ... ش باهات جور بود ؟

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدما تغییر می‌کنن عوض میشن میگه میشه به خاطر اخلاقی که الان داره میبینه بگذره از مهریه؟قبل ازدواج همه خوب نشون میدن خودشونو

آدما تغییر می‌کنن عوض میشن میگه میشه به خاطر اخلاقی که الان داره میبینه بگذره از مهریه؟قبل ازدواج هم ...

مگه من گفتم بگذره ؟! درسته همه خوب نشون میدن ولی به هر حال با صد تا ترفند میشه ادم شناخت اگر همون وجه خوبه رو در نظر بگیریم یا نه بگیم کلا الان روی خوبشه که همه ازدواجا‌ مثل لپ لپه خدا میدونه چی بشه تهش بگی مهرمو میده ؟

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

اصلا قبول نکن من میخواستم فقط قران مهرم بزنم بابام نذاشت گفتم باشه ۱۴ تا هربار با که بحثمون میشه میگه تو اگه ارزش داشتی مهرت چهارده تا نبود سکه هاتو قسطی میکنم مث سگ میندازمت بیرون .. الانم درحال طلاقم همه میگن چرا اینقد مهرت کمه اگه بیشتر بود با مهریه تحت فشار میذاشتمش لا اقل بچه هامو میگرفتم  

بد نبود مثلا یبار که خودمو زدم به خواب تو ماشینش یجوری رانندگی میکردی که به دست انداز می‌رسید دستشو میذاشت رو سرم ک از خواب نپرم یا اول غذارو میذاشت جلوی من 

بد نبود مثلا یبار که خودمو زدم به خواب تو ماشینش یجوری رانندگی میکردی که به دست انداز می‌رسید دستشو ...

ببین اول تصمیم با شما و خانوادته‌ به هر حال یه حقیه‌ که متعلق

متعلق به شماست اگر فکر میکنی این سکه کم زندگیتو به چالش میکشه یا باهم حرف بزنین بیشتر کنن یا کلا رد کن