2777
2789
۲۲ سالمه یک سالم عقد بودم الان چهار ماه اومدیم خونه خودمون

خب پس اول راهی از الان تمرین کن واسه هر چیزی که از کنترلت خارجه خیلی انرژی اعصاب نزاری چون واقعا ارزش نداره بعدها متوجه میشی که یه سری چیزا انقدر با اهمیت نبوده تو خودتو واسشون پیر کردی دوراز جونت

خب پس اول راهی از الان تمرین کن واسه هر چیزی که از کنترلت خارجه خیلی انرژی اعصاب نزاری چون واقعا ارز ...

واقعا نمی تونم از اول همینم خیلی فرق مشکلات زندگیم میشم حرص می خورم برای هر چی چیزی بعدم من نمی دونم مامان و بابای شوهرم خیلی حساسن به این چیزا اگه بفهمن اونا بیشتر از من پدرشو در میارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ناراحت نمیشم چون میدونستم و الان دیگه عادی شده دخترا هم میکشن تو شهر مابه نظرم قلیون خیلی بهتر از ...

ولی قلیون هم ضرر خودش داره سرطان میاره چیش خوبه. 

ینی از قبل میدونسی؟ 

من ک بهش میگم نکشه بازم ضرر داره

واقعا نمی تونم از اول همینم خیلی فرق مشکلات زندگیم میشم حرص می خورم برای هر چی چیزی بعدم من نمی دونم ...

خداروشکر خانواده حساسی داره این خودش خیلی خوبه ولی دیگه بسپار به زمان انشالله نمیکشه خودش ولی اگرم فهمیدی با آرامش ازش بخواه بذاره کنار 

گفته بود قبلا میکشم ،بعد فهمیدم قایمکی میکشیده

اومد خونه من چون مادرش نبود واضح میکشه دیگه سیگار رو سیگار 

اینم بگم سیگار تفریح نداره عادته که بدتر میشه 

حالا سیگار +اینستا + سیر در هپروت +بداخلاقی +هیزی +توقع 

بی جا در امور 

همش تو بالکن افتاده سگ پدر

من فقط اینو میدونم که اصلاااااااا نقش مادرشو بازی نکن .سیگار میکشه خوب بکشه .تو هم میتونی یا کنار بیای یا بی تفاوت باشی. به خاطر همچین مسئله کوچیکی هم که نمیشه زندگی رو خراب کرد .پس ریلکس باش و زندگیتو بکن.

به منم نگفت تونامزدی فهمیدم اوایل خیلی کم میکشیدولی الان باگذشت سالهاروزی دوبسته روفک کنم تموم کمه قبلنابهش گیرمیدادم ولی دیگه خسته شدم چیزی نمیگم خودش که بچه نیست میدونه چه ضرری داره درآینده چه بلایی سرریه هاش میاد

قبل ازدواج گفت ولی کم میکشید چون باباش خبر نداشت. از وقتی اومدیم خونه خودمون قشنگ روزی ی بسته میکشها ...

وای فکر کنم با ازدواج با شما از محدودیت خونشون فرار کرده