2777
2789
آخه خودم تو عذابم دوست ندارم شوهرم سیگاری باشه به من نگفته بود

درکت میکنم عزیزم منم خیلی احساس بدی داشتم اوایل همش میگفتم شوهر آبجیم سیگاری نیست یا شوهر خواهرشورم قلیونم نمیکشه ولی شوهر من سیگاریه از همه خجالت میکشیدم پنهون میکردم بعد دیگه دیدم فایده ای نداره نباید انقدر خودم و اذیت کنم اینکه درست نمیشه همش الکی میگه چشم چشم بیخیال شدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از چی مگه می خواستم دارش بزنم تهش اینکه زنش نمی شدم

خب دختر خوب از همین ترسیده دیگه ولی جدی میگم خیلی خودت و اذیت نکن کاریه که شده اگه شوهرت آدم خوبیه دوست داره اوقات خودتو اونو با این مسئله تلخ نکن شوهر منم سیگار میکشه ولی از صدتا آدم غیر سیگاری انسان ترو با محبت تره 

خب دختر خوب از همین ترسیده دیگه ولی جدی میگم خیلی خودت و اذیت نکن کاریه که شده اگه شوهرت آدم خوبیه د ...

اره خیلی دوسم داره کل دنیاش منم کافی یه مریض بشم مثل پروانه دورمه یکی از نگرانی هاش هم که بهم نمیگه اینکه باهاش مثل قبل نباشم قهر کنم 

اره خیلی دوسم داره کل دنیاش منم کافی یه مریض بشم مثل پروانه دورمه یکی از نگرانی هاش هم که بهم نمیگه ...

اهان پس شوهرت آدم درستیه خداروشکر پس توام انقدر بهش گیر نده اذیتش نکن گناه داره اون خودش میدونه سیگار مضر ولی شده دیگه نترس هیچ اتفاقی نمیوفته میلیون ها نفر سیگار می‌کشن دنیای خانوادشون دوراز جونت به آخر نرسیده من و توام مثل اونا خودت و با این جور چیزا حرص نده پیر نکن قدرشوهرتم بدون 

قلیون ک خیلی بدهاز اول میدونسی میکشه؟ناراحت نمیشی میکشه ، بهش نمیگی نکشه

نه ناراحت نمیشم چون میدونستم و الان دیگه عادی شده دخترا هم میکشن تو شهر ما

به نظرم قلیون خیلی بهتر از سیگاره . سیگار خیلی بوی بدی داره 

نه ناراحت نمیشم چون میدونستم و الان دیگه عادی شده دخترا هم میکشن تو شهر مابه نظرم قلیون خیلی بهتر از ...

اره قلیون خوبه من دوست دارم ولی در حد سالی یکبار اینا 

اهان پس شوهرت آدم درستیه خداروشکر پس توام انقدر بهش گیر نده اذیتش نکن گناه داره اون خودش میدونه سیگا ...

به نظرت یک سری جلوش بکشم بگم اگر بکشی منم می کشم 

به نظرت یک سری جلوش بکشم بگم اگر بکشی منم می کشم

نه دختر اصلا دیونه بازی در نیار بزار خیالتو راحت کنم این سیگار کوفتی چیزی نیست که بگی میزارم کنار و تموم شوهرتم اوایل ناتو میکشه معذرت خواهی میکنه قول میده نکشه ولی واسه بار هزارم قولش یادش میره و باز میکشه و دعوا و مشاجره شروع میشه و تو تبدیل میشی به یه زنه غر غرو جیغ جیغو رابطه قشنگتو به خاطر یه سیگار خراب نکن دنیا رو سخت نکن الکی واسه خودت 

میتونم بپرسم چند سالته و چند وقته ازدواج کردی 

نه دختر اصلا دیونه بازی در نیار بزار خیالتو راحت کنم این سیگار کوفتی چیزی نیست که بگی میزارم کنار و ...

۲۲ سالمه یک سالم عقد بودم الان چهار ماه اومدیم خونه خودمون