2777
2789
منم میخام بدونم ؟؟؟؟ هزینه اش چقد میشه؟

عزیزم من دولتی تابحال نرفتم اماشوهرم دندونش درد گرفته وفقط فردا اصفهانیم وپس فردامیریم به چندتا مطب خصوصی زنگ زدم حتی نوبت چکاگ هم ندادن گفتن وقت نداریم. 

شما واسه چه کاری میخوای؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من دولتی تابحال نرفتم اماشوهرم دندونش درد گرفته وفقط فردا اصفهانیم وپس فردامیریم به چندتا مطب ...

میخام پر کنم دندنمو ولی هزینه ها ناجوره 😩😩😩

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
میخام پر کنم دندنمو ولی هزینه ها ناجوره 😩😩😩

اره خصوصی که فوق العادس اما بدبختی دولتی هم کم میگیرین اما گندمیزنن. یبارصدوقی شوهرم دندونشوبراش پر کرد کار بجایی رسید که ی تومن رفتیم همون دندون خصوصی خرج کردیم. 

به این نتیجه رسیدم دندونپزشکی فقط خصوصی خوبه اونم هرکسی نه. 

عزیزم اول ی عکس از دندوناهاتون بگیر بادفترچه نیروهای مسلح توصدوقی1500 شد امابیرون بادفترچه26 بود. 

شاید نیازبه ترمیم باشه که من نرخش دستم نیست ولی از 50 به بالاس شاید تا200. البته دسته بالا

اره خصوصی که فوق العادس اما بدبختی دولتی هم کم میگیرین اما گندمیزنن. یبارصدوقی شوهرم دندونشوبراش پر ...

ممنون عزیزم واقعا راسته ک میگن مفت باشه کوفت باشه

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه