2821
2789

بله بعد از عمل درد داره 

باید تحمل کنی 

بعد شیاف و کپسول درد استفاده میکنی بهتر میشه 

راه رفتن اولم خیلی سخته 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا یه هفته هم بلند شدن اینا برات سخته باید کمکی باشه نمیتونی به چپو راست بخوابی 

بعدا بهتر میشی بعد ده روز کم کم اوکی میشی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه اصلا من شیاف میزاشتم یادم میرفت زاییدم هی کار میکردم مدام پای مهمون ها بودم دیگه گفتن نزار بفهمی مراعات کنی از داخل پاره میشن و...

فقط اولینن  بار از تخت بلند شدن سخت بود اونم ن زیاد

نه اصلا من شیاف میزاشتم یادم میرفت زاییدم هی کار میکردم مدام پای مهمون ها بودم دیگه گفتن نزار بفهمی ...

من درد نداشتم برام عجیبه میگن از درد نمیتونستیم بلند بشیم من که غذا هم می‌پختم ظرفم میشستم 

من درد نداشتم برام عجیبه میگن از درد نمیتونستیم بلند بشیم من که غذا هم می‌پختم ظرفم میشستم

منم اصلا اینقدری فاجعه میسازن از سزارین نبودم

حتی ی جوری از خط بخیه میگن شاخ دربیار

والا ترک های بارداری خییلی تو دید تر از بخیه سزارین هستن

اون بدبخت هیچی ازش پیدا نیست

[QUOTE=392454405]منم اصلا اینقدری فاجعه میسازن از سزارین نبودم حتی ی جوری از خط بخیه میگن شاخ دربیار والا ترک های من پسر اول و دوم یک سال و هشت ماه فاصله دارن ولی اصلا اذیت نشدم بخیه ها که اصلا دیده نمیشن

[QUOTE=392454405]منم اصلا اینقدری فاجعه میسازن از سزارین نبودم حتی ی جوری از خط بخیه میگن شاخ دربیار ...

من خیلی دوس دارم شیر ب شیر اقدام کنم

یه سوال دوتا سزارین با فاصله کم اذیت نشدین تو بارداری ؟بچه داریش سخت نیست ؟

من تازه زایمان کردم 

منم شنیدم اینا رو از دیگران

ک بالشت نباید زیر سر گذاشت

حتما باید نسکافه خورد بعدش

شیاف دیکلوفناک باید استفاده کرد

پمپ درد عالیه اگه بگیری

راه رفتن و از تخت بلند شدن روز اول سخته

سوند بهت وصل میکنن و در آوردنش درد داره

راه ک بری دردات سریع تر خوب میشه

زندگی رو زندگی کن عزیزدل 🙏🏻♥️😍