2777
2789
عنوان

کیا گربه دارن بیایید 🐱❤️

83 بازدید | 7 پست

دوست دارم پیشی بخرم 

میشه از هزینه های ماهانه نگهداریش 

و چالش هاش بگید 

خیلی ممنون میشم ❤️

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهاش میریزه دستشویی بو میده من بهش مرغ میدم و دونه خشک غذا میشه ماهی ۱ تومن حدودا اصلاح و حموم حدود ...

از همین موهاش میترسم که دودلم  خونمون موکته تمیزکاری یه خورده سخته 🥲

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

از همین موهاش میترسم که دودلم خونمون موکته تمیزکاری یه خورده سخته 🥲

یه چیزی ام بگم 

۹ ساله گربه دارم 

احساس گناه میکنم چون حیوون زبون بسته تو خونه تنها و افسرده 

میترسم آهش بگیره دامنم رو ... ولی خیلی دوسش دارم