2777
2789
عنوان

موخوره 🙁

139 بازدید | 9 پست

سلام من هفته ی پیش موهامو يه سانت کوتاه کردم و الان دو روزه که رنگ و مش کردم موهامو الان دوباره موهام خشک شده و نوکش داره موخوره میزنه.... چیکار کنم؟ کلافه شدم... موهامو دوست دارم 😕

به آرزوهایم قول رسیدن داده ام 💖🙃💖

یه بار دیگه نوکشو بزن..۲ ساعت.قبل حموم روغن بادوم تلخ بزن...یه شامپو تریتمن بخر که توی حموم جای نرم کننده بزنی...بعد حموم وقتی موهات خشک شد اسپری نِلا مخصوص موخوره هست از داروخونه بگیر بزن...خوب خوب میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چربش کن بعد حموم ولی اول یکم نوک چینی کن بعد از سشوارم استفاده نکن

آخه عادت به سشوار دارم.. اگه تک رنگ بود موهام بلز يه چیزی ولی چون رنگ و مشه اگه سشوار نکنم حالت بدی میگیره بدبختی

😟

یه بار دیگه نوکشو بزن..۲ ساعت.قبل حموم روغن بادوم تلخ بزن...یه شامپو تریتمن بخر که توی حموم جای نرم ...

روغن بادام تلخ رو بعد از سشوار میزنم تو این دو روز... فردا میخوام برم روغن آرگان بخرم... امشب هم روغن زیتون زدم... ببینم فردا ميتونم برم بازم يه سانت کوتاهش کنم یا نه... اگه همسرم بذاره😢 اونم موهامو دوست د

من شنيدم وازلين خيلي خوبه ٢٠ دقيقه قبل حمام ولي راستش خودم ميترسم بزنم  اينجا كسي استفاده نكرد ...

منم همینطور میترسم استفاده کنم... همون روغن زیتون و روغن بادام تلخ و روغن آرگان استفاده میکنم بسه... فردا موهامم کوتاه میکنم.... تو شامپو هم یخورده روغن زیتون بریز که چرب بشه میگن خوبه

كچل نميشيم؟روغن بخوره كف سر عيب نداره؟

نه اینکه همش به کف سر بزنی..هفته ای يه بار خیلی کم بمال به کف سر و بیشتر بمال به ساقه و ریشه ی مو... نیم ساعت قبل از حموم و بعدش با نایلون فریزر بپوشون و بعدش هم برو حموم بشور

نه اینکه همش به کف سر بزنی..هفته ای يه بار خیلی کم بمال به کف سر و بیشتر بمال به ساقه و ریشه ی مو... ...

روغن زیتون رو میگما