2777
2789
عنوان

مهریه ام رو بخشیدم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سرزنشم میکنن میگن ازدواج برای چیته می نشستی خونه بابات پول میومد حسابت.. ولی من دلم میخواست ازا ...

بهترین کار رو کردی عزیزم 

من شناختی نسبت به فامیلای شما ندارم اما خیلی از فامیلای خودم رو که میشناسم رفتارشون باهام اینجوری بود که همش میخواستن احساس ناکافی بودن بهم بدن و با حرفای چرت و پرتشون ته دلمو خالی کنن و همچنین حسادت رو خیلی توشون دیدم 

در هر صورت طلاق گرفتن و مهریه گرفتن اصلا کار راحتی نیست ،خیلی خوش شانس بودی که تونستی طلاق بگیری و اینکه در کل حتی اگه مهریه هم می‌گرفتی مبلغ به درد بخوری گیرت نمیومد و یه چیزی هم بگم مردا اگه بخوان خیلی راحت میتونن سر مهریه زن رو اذیت کنن 

خیالت رو راحت کن تو با یه آدم متخصص یعنی با یه وکیل مشورت کردی ،پس حرفای بی اساس یه مشت آدم بی اطلاع رو بنداز دور و با آرامش به زندگیت برس 

توصیه میکنم پیش یه مشاور یا روان شناس حتماً برو خیلی زود حالت خوب میشه و میتونی خیلی موفق بشی تو زندگیت 

برات بهترینا رو آرزو میکنم دوست خوبم 

گفت اگر طلاهارو ندی طلاقت نمیدم

خداروشکر این دندون لقب رو کندی

باشه عزیزم بجنگ برای خودت ناراحت نباش دقیقا همون جا که فکر می‌کنی داری میبازی باید بیشتر تلاش کنیو بجنگیم. فراموشش کن تو هیچ خاطره ای با اون آقا نداره حساب کن که از اول نبوده

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی🧿❤️

بهترین کار رو کردی عزیزم من شناختی نسبت به فامیلای شما ندارم اما خیلی از فامیلای خودم رو که میشناسم ...

اره بجای دلگرمی دادن ته دل ادمو خالی میکنن یا حرفایی میزنن ک نفت میریزه رو اتیش.. دیگه کاریه ک شده باید باهاش کنار بیام و بپذیرم بهترین انتخاب بوده مرسی عزیزم

سلامت روانت رو از سر راه آوردی؟!

اینا رو جدی میگی؟؟ یه خروار تاپیک تو سرورهای همین نی نی سایت تلبنار شده که زنه زجه میزنه مهریه رو ببخشم فقط دس از سرم ور داره بره گمشه

دیگه تو دادگستری‌ها که نگم... 

دیوونه ایا. فکرشو نکن فدا سرت. خاطراتشو دفن کن پولشم بخوره تو سرش

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

۶ ماه ک اونم همش بحث و دعوا چون اصلا دوسش نداشتم

عزیزم خوب شد که راحت شدی،ارزش دوندگی تو دادگاه رو نداره بعدشم میتونست اصلاا طلاق نده کاری نمیتونستی بکنی،خداروشکر کن که از شرش راحت شدی،دیگه هم بهش فکر نکن چون خودتو فقط آزار میدی

سلامت روانت رو از سر راه آوردی؟!اینا رو جدی میگی؟؟ یه خروار تاپیک تو سرورهای همین نی نی سایت تلبنار ...

اره خب خیلیا هستن حتی از همچی میگذرن بازم مرده لج میکنه طلاق نمیده دیگه این واقعا عذاب اوره