بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من فیلم دوست دارم نقش کودکی جواد دوست داشتم فصل اولش بهتر بود اینقد بدم میاد از نقش جواد ۱۶ سالگی رفته میگه قول قرارمون که سرجاشه یه عمر کنار هم باشیم اه حالم بهم خورد پشت لبش سبز نشده تو رو به این حرفا چه آخه
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
جداازاین،ولی خیلی فیلم عبرت آموزی هست،سکانس های خیلی خوبی داره،واینکه درموردعاشق شدن هم بهش توضیح دادند که نباید تواین سن به این جور احساسات رویال بدی
یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج