2777
2789
عنوان

جاریم خیلی پشت سرم حرف میزنه

329 بازدید | 16 پست

من کاری به کارش ندارم اصلااا 

اما تا حالا چند باری شده شنیدم پشت سر خودم یا بچم چیزی گفته

قبلا باهاش صمیمی تر بودم الان فقط در حد یه سلام و احوال پرسی باهاش حرف میزنم، به نظرتون منم بهش تیکه بندازم تو حرفام؟

جلو خودم خیلی خوبه ها اما یه حرفایی می‌شنوم ازش که مخم سوت می‌کشه

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

می‌دونم از حسادته کارش نمی‌خوام واکنشی نشون بدم ولی واقعا حرصم میگیره از این حجم دو رویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیکه چیه رک حرفتو بزن

آخه اونم جلو روم چیزی نمیگه برا همین نمیشه رک گفت

اونی که برات حرفشو میاره مطمئن باش مرض داره و خودشم پشتت حرف میزنه به نظرم پیگیری نکن و باهاش خوب باش

اونیم که حرف میاره بگو لال بشه 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من همین مشکل رو با خواهرم دارم 😑حالا باز این اسمش روشه جارررری 🥴جلو روم خواهرم خیلی خوبه پشت سرم ا ...

ای بابا خواهر دیگه چرا 😬

اونی که برات حرفشو میاره مطمئن باش مرض داره و خودشم پشتت حرف میزنه به نظرم پیگیری نکن و باهاش خوب با ...

مادر شوهرم از دهنش میپره به شوهرم میگه 

چیزی که جاریو میسوزنه سرسنگین بودنه کنار بکش ازاینجور آدمای سمی

دقیقا دیگه اصلا محلش نمی‌ذارم 

بی محلی بزرگترین کاریه که میتونی بکنی....منم جاریم حسوده و پشت سرم حرف زده....من خیلی بهش بی توجهی میکنم اصلا انگار وجود ندارد انگار نمیبینمش....حالا خیلی سوخته دیروز رفته ب خواهر شوهرم گفته فلانی بهم محل نمی‌ده...منم گفتم نه چیکارش دارم کاریش ندارم یه سلام علیکم ک انجام میدیم

به مادرشوهرت بگو هرکی پشتم حرف زد تونستید دفاع کنید نتونستید خبر نیارید

حقیقت اینکه ک خیلی ادما این حجم از دورویی رو دارن

منم اصلا فکرشو نمیکردم و مثل شما برام خبر اوردن

بشدت ناراحت شدم و دعوا شد

ولی میگم کاش اون ادم خبر نمیاورد