2777
2789
عنوان

لطفاً فقط خانوما بیان

144 بازدید | 15 پست

من بخاطر یک دوره از خونمون رفتم ی شهر دیگ 

سه روز پیش بخاطر دلتنگی و فشار دوره خیلی ناراحت بودم زنگ ب نامزدم زدم اون تو گیم بود متوجه شد ناراحتم

قطعش کردم همینطور بازیشون ادامه داد ی ده مین بعد پیام داد

همینطوری بحثمون بالا گرفت . من مشکلم فقط این بود ولی گفت با من چ مگه من گفتم بری اینا 

بلاکش کردم 

دو روز بلاک بود و برای اولین بار این همه مدت از هم بی خبر بودیم . البته چک کردم دیدم چند بار بعد اون باز تو بازی بوده . امشب زنگ کوشی خواهرم زد جوابشو دادم ازش پرسیدم چرا چرا فهمیدی ناراحت ام بازی و ول نکردی نیومدی پیش من ؟؟ گف آره من سه روز بود تو بازی نرفته بودم بعدش هم قبلش ما باهام صحبت کردیم حالت خوب بود . گفتم چرا زنگ نزدی فلان اینا ؟ پس تو چ بدردی میخوری ؟ باز بحثمون بالا گرفت برگشت گفت میگه معلوم نیست اونجا چ غلطی میکنی ک بلاک من کردی معلوم نیس کدوم قبرسونی هستی 

این حرف برای بار دوم بدون این که من هیچ کار اشتباهی کنم گفت و احساس میکنم توهین خیلی سنگینی بهم کرد

قطع کردم زنگ زد اعصاب مامانم هم به هم ریخت مثل همیشه. 

الان دیگ ازش خیلی عصبی و تا امیدم 

فردا برمی‌گردم شهرم . حالا که باز بحث به مامان من کشید میخام اعصاب خانواده اونم با هم بریزه و این دفعه عقب نکشم و کوتاه نیام نظر شما چیه ؟

خودم ۲۱ سالمه اون ۲۴ و ۱ ساله باهمیم ۶ ماهه نامزد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما روند رفتار بد رو شروع کردی . حتی توی همین تاپیک داری بچگانه رفتار میکنی

سلام اوپرا جونم 😍

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

ایشون تو بازی بوده چطور روند رفتار بچه گانه رو من شروع کردم ؟

عزیزم بنظرم ی تجدیدنظر کن توی انتخاب همسر چون هنوز نامزدی 

زندگی بچه بازی نیست 

زن نیاز ب حمایت مرد داره

فردا با ی بچه مطمئنا اوضاع بدتر میشه

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂 

عقدیم :(

برید مشاوره

تا اخلاقتون جور نشده نرو زیر سقف باهاش زندگی حرومت میکنه

چندین بار گفتم ولی یک کوشش دره یکی دروازه

جدی رو حرفت بمون 

وا نده

تا بخودش بیاد

جدی رو حرفت بمون وا ندهتا بخودش بیاد

امروزم متوجه شد داریم برمیگردیم حتی زنگ نزد ببینه رسیدم یا ن

توقع نداشتم ازش که زنگ بزنه ولی دارم میگم که بدونی

بعدم مامانش گفته بود زنگ نامزدم بزنم ولی دیگ من زنگ زدم